Фирми - Проектантска дейност

арх.Караматева-Петрова ЕТ
Архитектурно и комплексно проектиране на жилищни, обществени и производствени сгради; Узаконяване на сгради; Проучване, консултантски и административни услуги към Общини, Кадастър, ВиК, енергийни дружества, Пожарна, Басеинова дирекция и други; Израбо ... още.."Арх Вижън" ЕООД
Агенцията за архитектура и дизайн „Арх Вижън” ЕООД е създадена през 2007 година като продължение на фирма „Проект К” основана през 1991 година. Архитектурното и комплексно проектиране са предмет на дейност като свободна професия от далечната 1982 год ... още..

Акваплан Проект ООД
Проектиране на пречиствателни станции, проектиране на промишлени инсталации, проектиране на системи за пречистване на въздух ... още..

"МИГ КОНСУЛТИНГ" ООД
проектиране по водоснабдяване и канализация - селищни и извънселищни обекти на техническата инфраструктура за ВиК, сградни ВиК инсталации за жилищни, обществени, промишлени и търговски сгради, спринклерни инсталации, площадкови ВиК мрежи и съоръжения ... още..Галина Томова Стоянова - архитект ЕТ
АРХИТЕКТУРНО проектиране на еднофамилни и многофамилни сгради, търговски сгради, промяна предназначение и вътрешни преустройства, складове, халета и производства. Изработване на подробни работни чертежи и детайли, координиране и съгласуване на проект ... още..

"ДЕКОР ДИЗАЙН" ЕООД
Проектиране на Еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, ваканционни селища, промишлени и офис сгради, преустроиства, интериорен дизайн, градоустройствени проекти. ... още..

НОЛА 7 ООД
НОЛА 7 – проектиране, дизайн, оборудване и изграждане на басейни, аквапаркове, спа и Wellness центрове. Продажба на едро на оборудване, облицовки, аксесоари и химикали за басейни и сауни – дърво, печки, аксесоари. Химически анализ и целогодишна поддр ... още..

Жилища ЕООД
Проектиране и строителство на еднофамилни къщи. Ремонтни и довършителни дейности. Издава електронното издание www.jilishta.com - специализиран сайт за архитектура, проектиране, ново строителство,строителни продукти и технологии, интериорен дизайн, ин ... още..

ДИД СТУДИО ООД
„ДИД-СТУДИО“ ООД се създава през 2004г. от Николай Давидков, Марина Игнатова и Румен Донев. Предмет на дейност на проектантското ателие са всички аспекти на архитектурното проектиране. Фирмата има значителен опит в областта на различните типове жилищ ... още..

"Карато С" ЕООД
“Карато – C” ЕООД е създадено 1995 г. с предмет на дейност: проектиране, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, инвестиционна, консултантска, производствена дейност, строителни ремонти. Член е на Камарата на строителите в България от 1996 ... още..