Фирми - Превоз на товари

Стови Транс ЕООД
Транспорт на товари ... още..ЛИТЕКС ТРАНСПОРТ ЕООД
Литекс Транспорт ЕООД от гр. Ловеч се развива в международен транспорт на горива, стоки, бързоразвалящи се продукти. Управлява магазин за авточасти. Запитвания отправяйте на адрес ул. Хан Кубрат (Сервиз Литекс), тел.: 068 604 008. ... още..

АСФ ТРАНС ЕООД
предлага товарен транспорт до 3,5 т и пътнически транспорт до 20 места,услуга с багер и трастор автовишка ... още..

Зонте Карго ООД
Зонте Карго ООД е транспортна фирма, осъществяваща превоз на нискотонажни товари в страната и чужбина. ... още..Адеел ООД
Фирма ADL предлага на своите клиенти услуги в сферата на транспорта и спедицията. Превоз на товари, въздушен, сухопътен и морски транспорт, митнически брокери, застраховка на товар, както и съпътстващи дейност като опаковане, складиране, разтоварване ... още..

РИН ТРАНС НАЙДЕНОВ
Фирма РИН ТРАНС – НАЙДЕНОВ ЕООД е специализирана в извършването на международен превоз на автомобили с автовози, сервизна и ремонтна дейност на товарни, лекотоварни превозни средства и автобуси. В международния транспорт на автомобили фирмата има дъл ... още..

Проксима - БГ ЕООД
Фирма „Проксима БГ” е основана през 2003 година. Предмет на дейността ни е организиране на международни транспорти по железница, с комплектни и групажни автомобили, въздушни и контейнерни превози. С помощта на изградена с години широка мрежа от между ... още..