Фирми - Преводачески услуги

Стелана ООД
ПРЕВОДИ от / на всички езици, както и ЗАВЕРКА и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на официални документи от и за чужбина в съответните институции и консулства в Р. България. Легализация на ДИПЛОМИ, академични справки, уверения и документи, необходими за кандидатстване в ч ... още..Преводи "БОЛ-РУ"ЕООД ЕООД
Агенция за преводи „ БОЛ-РУ” ЕООД е специализирана в преводите от руски на български език и от български на руски език.”БОЛ-РУ” ЕООД извършва бързи и качествени преводи на най-достъпните за Вас цени.Поръчките се изпълняват винаги в срок и съответства ... още..

Летера - Лена Иванова ЕТ
От 01.06.2013 фирмата е на нов адрес: Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 87, етаж 2, офис 8 ... още..

ГАЛИАНА ТТ
Преводи - писмени и устни Заверки на документи във всички инстанции Легализация на официални документи Набор на текст Други съпътстващи преводите услуги Копиране, сканиране, други офис-услуги ... още..САСИТ ООД
Агенция „Сасит”, град Варна, предлага цялостно обслужване в областта на превода и легализацията на документи. Фирмата извършва професионални преводи от и на 40 езика. Агенцията Ви предлага преводи на официални, фирмени и лични документи от и за чужби ... още..

НЛ Преводи ЕООД
НЛ Преводи е лицензирана агенция за преводи от Министерството на Външните работи с договор № 1699. Ние извършваме официални преводи от български на нидерландски /холандски/ и фламандски език и от нидерландски /холандски/ и фламандски на български ези ... още..

"РУМЯНА ХРИСТОЗОВА" ЕТ
Преводи, заверки, легализация на документи. Работни езици: ГРЪЦКИ, английски, немски, френски, италиански, руски, турски, испански, нидерландски и др. ... още..

Синонимите.НЕТ
Синонимите.НЕТ предлагат качествени преводи от и на английски език. Преводите се извършват от квалифицирани филолози, специализирали в различни области - технически преводи, юридически, иконочески и др. Посетете ни на www.sinonimite.net ! ... още..

Румяна Христозова ЕТ
Заклет преводач - гръцки език. Преводи, легализация на всички езици за всички инстанции. ... още..

prevoda4i.eu
Prevoda4i.eu е сайт за превод и преводачески услуги, извършвани от преводачи от цялата страна. ... още..