Фирми - Представителства

ПЛАНТА ТРЕЙД ЕООД
ПЛАНТА ТРЕЙД ЕООД е търговска компания, с предмет на дейност внос и дистрибуция на сертифицирани натурални козметични продукти. Официален представител за България на латвийска марка органична козметика BIO2YOU, разработена с масло от морски зърнастец ... още..КАЗА СИЧИЛИЯ БЪЛГАРИЯ
Официалното представителство на област Сицилия в България. ... още..

СОНИ (SONY)
Сони - качество и новаторски дизайн. ... още..

T.S.G. IMEX LLC
TSG IMEX, ООД е създадена, за да запълни нуждите на нашите бързо разширяване на базата на вътрешни и международни клиенти. Ние предлагаме World Wide инфраструктура може да местонахождението, сключване на договори, морския транспорт и складиране суров ... още..Bekirexpress
На вниманието на управителите на Български фирми желаещиизнос за Турция, и внос от Турция. Занимавам се със организиране двустранни бизнес срещи с фирми производители и вносители от Турция, България, Руссия, Беларус, Казахстан, Украина. Мога да отгов ... още..

Сипер ООД
ИПЕР-БЪЛГАРИЯ ООД е регистрирано в България дружество с чуждестранно участие, съгласно “Закона за чуждестранните инвестиции”, уреждащ условията и реда за извършване от чуждестранни лица на инвестиции в стопанската дейност на България, в сила от 17 ма ... още..

BoraExpress
БОРА лп извършва посредническа дейност на международния пазар. Ние работим от 7 години а сега предлагаме и услугите си в България. ... още..

COKC Бизнес ЕООД
СОКС Бизнес ЕООД е единствената Българска компания с лични офиси в България (Благоевград и София) , Китай - Чонгчинг, както и в САЩ (Ричмонд, Вирджиния). Компанията е напълно Българска инвестиция и е първата по вида си в Китай. През месец Август, 200 ... още..

Омега Комерс ООД
Официялен представител за България на един от най-големите в момента експорт-импорт портали в интернет. В момента уеб сайтът притежава повече от 300 000+ страници и предлага Безплатно Добавяне на експортно/импортно ориентирани и външно търговски комп ... още..

ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ЕООД
Фирма ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ЕООД с адрес Дружба-2, бл. 252 вх. Б ет. 7 ап. 45 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 088 8302305. Дейността на ИНТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ ЕООД е Търговски представителства. ... още..