Фирми - Пречиствателни системи и съоръжения

ЕКОСИСТЕМИ БГ
Биологично пречистване на води. ... още..ЕКОЕФЕКТ - МИТКО ЗАХАРИЕВ
Проектиране на пречиствателни станции за отпадни води. ... още..

КОНСОРЦИУМ ОПТЕЛА - МЗ
Машини и съоръжения за пречиствателни станции за отпадни води. ... още..

Сиес- 98 ЕООД
Биогаз инсталации, пречиствателни инсталации за отпадна вода на населени места. Сепарация за твърди битожви отпадъци. Технологии, Консултации,ъководство, проектиране, изграждане, обучение персонал. ... още..Еко Консулт Инженеринг ЕООД
Нашата компания е специализирана в планиране и доставка на инсталации за обработка на водите и отпадните води. Всеки проект се разработва и обслужва с много внимание на всеки етап водещ до фиксираната цел. Включени са: - Идентификация на отпадъците, ... още..

Clareco
Пречиствателни станции за битови и промишлени отпадъчни води производство, изграждане и монтаж. Продуктовата ни листа включва производство и монтаж на модулни пречиствателни станции за еднофамилни къщи, хотели, комплекси и малки населени места, пречи ... още..

АйБиЕс ЕООД
От 2007г. Ай Би Ес ЕООД е изключителен представител за България, Гърция и Кипър на чешката фирма ADOS Sekerka – Antosovsky. Служителите ни натрупаха своя опит от доставката на инсталации за пречистване на отпадъчни води с различни размери – от домашн ... още..

Метапласт Инженеринг ООД - Асеновград
Метапласт Инженеринг ООД е лицензирана от Държавна Агенция за Метрологичен и Технически Надзор за дейности по поддържане, ремонтиране и преустройване на съоръжения с повишена опасност с регистрационен № Пд 140 като лице, което извършва поддържане и р ... още..

Биодъга ООД
“Биодъга” ООД продава, монтира и обслужва пречиствателни съоръжения. Произвеждат се в известния литовски завод “August ir Ko”, основан през 1998 година. Пречиствателните съоръжения действат на основата на патентована технология VFL - Vertical Flow La ... още..

Симко 7 МК
Нашата фирма се занимава с производството и монтажа (собствено производство) на системи за пречистване и обеззаразяване на води за питейни нужди посредством сребърни и медни йони. Фирмата работи от 1991 година и притежава собствен патент в сферата на ... още..