Фирми - Пречиствателни системи и съоръжения

Термодизайнтотал ООД
Фирма Термодизайнтотал ООД е създадена през 1994 година. Занимава се с внос и търговия с материали за водопровод, климатизация, соларни системи, отопление и други цели. Фирмата извършва продажба на крепежни елементи, смесителни батерии, коминни тела, ... още..Монтера Трейдинг ЕООД
Консултации, проектиране, доставка и пуск, техническо обслужване на Системи за обработка и очистване на вода (сондажна, морска, ВиК, др.) за консервна промишленост, производство на напитки, бутилиране на вода, козметика и т.н. ... още..

ТРАНС УОТЪР 2
Пречистване на води - питейни, промишлени, битови. Пълен инженеринг. ... още..

БЛЕК ФОРЕСТ ПЮЪР УОТЪР
Индивидуални и професионални пречиствателни станции за отпадъчни води ... още..СИСТЕМИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОТПАДНИ И ПИТЕЙНИ ВОДИ
Системи за пречистване на отпадни и питейни води, Компресори, Ел. двигатели ... още..

ВАТЕК (WATEK)
Техника и технологии за пречистване на вода и системи за водоснабдяване. ... още..

БИОРОК БЪЛГАРИЯ ООД
Пречиствателни станции без ток и подвижни компоненти с минимална поддръжка и експлотационни разходи. BIOROCK е водеща международна компания с дългогодишен опит в областта за преработка на битови отпадни води. Компанята разполага със собствен отдел за ... още..

АТМОС БГ
Системи за пречистване на питейни води и води за промишлени цели. ... още..

АТИЛИАНА
“Атилиана” ЕООД е на българския пазар от 1997 г. Фирмата предлага технологии и ноу-хау за: Пречистване на води Обработка на охлаждаща вода Котлова обработка Обработка на питейна и басейнова вода Процеси Отпадни води ... още..

СИЕС-98
Оборудване за пречиствателни станции. ... още..