Фирми - Правни и юридически услуги

Коин Консулт ЕООД
Коин Консулт е специализирано в събиране на вземания и правно обслужване на търговски дружества. В компанията работят екип от адвокати, юристи и финансисти с опит в областта на извършваните от дружеството услуги. Коин Консулт предоставя на своите Кли ... още..Адвокатско дружество "Мургова и партньори"
Адвокатско дружество “Мургова и партньори” предоставя на клиентите си широк спектър от правни услуги, включващ както консултиране и съдействие при осъществяване на проекти, така и пълно правно обслужване на текущата дейност. Наред с големите корпорац ... още..

ТМ Легал Консултинг
Нашата адвокатска кантора предлага консултации и процесуално представителство в почти всички сфери на правото на територията на град София. Нашите висококвалифицирани специалисти имат богат опит в сферата на обществените поръчки. Ние предлагаме безпл ... още..

Радослав Тодоров Георгиев
Качествени и надеждни нотариални услуги може да намерите в кантората на Радослав Тодоров Георгиев за гр.Добрич и близките населени места. За контакти: гр.Добрич, ул. Д-р Иван Пенаков 13, тел:058/603192 ... още..Нотариус Николай Гочев
Николай Гочев е нотариус с над 15 години опит. Районът му на действие е този на Районен съд град София. Той е записан под № 276 в регистър на Нотариалната камара. Посредничи при сделки с МПС, сделки с имоти, пълномощно, декларации, преписка, запис на ... още..

ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ДРАГОМИРА ДИМИТРОВА МИТРОВА
ЧАСТЕН СЪДЕБЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ДРАГОМИРА ДИМИТРОВА МИТРОВА изпълнява тази длъжност повече от 6 години. Извършва бързо принудително събиране на вземания на физически и юридически лица, събиране на публични държавни вземания. Реализира въводи във владение н ... още..

Иван Марчев
Съдебно събиране на дългове,правни консултации,правно обслужване на физически и юридически лица. ... още..

ПАТЕНТЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ
Консултации, оформяне и подаване на документи за регистрация на изобретения, полезни модели, марки, промишлени дизайни и други обекти на индустриалната собственост за България, Европейския съюз и други държави. Участие в процедурата по издаване на за ... още..

адвокат ПЛАМЕН ВЪЛОВ
Правни консултации и представителство по дела. ... още..

БИДА КОНСУЛТ
Консултации във връзка с възлагане на обществени поръчки. ... още..