Фирми - Посредническа дейност на агенции за недвижими имоти

Юник Естейтс ООД
ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСКА ДЕЙНОСТ ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ... още..ПРАЙМ ИМОТИ ЕООД
Агенцията е специализирана в областта на посредничество при сделки с недвижими имоти:покупка, продажба,наемане,отдаване, управление,консултации,съдействие за отпускане на кредит, оценка на имот от лицензиран оценител,подготовка на необходимите за сде ... още..

Варна Сий Инвест ЕООД
Основен предмет на дейност на агенция за недвижими имоти Варна Сий Инвест е търговията с недвижими имоти и управление на имоти - къщи, парцели, апартаменти, бизнес имоти, продажба, замени и наеми на имоти. ... още..

ГАЛЕНА ЕООД ЕООД
Недвижими имоти. ... още..АЛИКА ЕООД
Фирмата има собствени над 6000 декара парцели и земеделски земи в Пловдивска, Пазарджишка област и продава и отдава ги под наем ... още..

ЛЕНД-3 ООД
Консултации и посредничество при покупко-проджба и наеми на земеделски земи и недвижими имоти. ... още..

RE/MAX България Представителство
Никой в света не продава повече недвижими имоти от RE/MAX! RE/MAX е международна франчайзингова компания, развиваща се в продължение на близо 40 години, разполагаща с над 6 000 агенции и 90 000 брокери в цял свят. RE/MAX е синоним на професионализъм, ... още..

Крез Консултинг ЕТ
Агенция КРЕЗ КОНСУЛТИНГ предлага на своите клиенти широк спектър от услуги,съобразени с нуждите на всеки отделен клиент,обхващащ цялостната дейност на търсене и предлагане на имоти. Пълни консултации и посредничество при покупки, продажби, наеми на а ... още..

Пронто11 ЕООД
"Пронто 11" ЕООД е специализирана агенция с основен предмет на дейност покупко– продажба, отдаване под наем и управление на недвижимите имоти на територията на гр.Бургас. Предлагаме пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на т ... още..

МАК-ЛЮВЕ ООД
Недвижими имоти ... още..