Фирми - Полиграфия - търговия на едро и дребно

Колхида - Ясен Ценов ЕТ ЕТ
Издателство “Колхида” е основано през 1992 година. Според стандартите на книжния пазар у нас, 22 години е една солидна възраст. За тези години ние успяхме да се наложим като водещо издателство, предлагащо книги за дома и семейството. Основните темати ... още..



Дарс 91 Димитър Събков ООД
Бургаската фирма ДАРС 91 ДИМИТЪР СЪБКОВ е мястото за печат на многолистови етикети, листови етикети, етикетна хартия, кутии картон, опаковки http://www.dars.bg. Ул. Стефан Стамболов, Шоурум Мерцедес-Бенц, тел.: +359 56 841632. ... още..

БАЛКАН РАЙС ООД
Търговия със зърно и зърнени продукти, преработка на арпа до ориз. ... още..

Дедал Къмпани ООД
Внос и търговия с машини и консумативи за следпечатна обработка - ламинатори, подвързващи машини, гилотини, машини за биговане, сгъване, пробиване, номериране, лазерни и механични гравири, режещи плотери, термопреси и изделия за сублимация, ролкови н ... още..



Интралинк Груп ООД
Всичко за флексо, дълбок, офсетов печат и опаковки. Консултантска дейност, техническа помощ и сервиз. Дозиращи и смесващи инсталации за мастила. Mастила и лакове за флексо - и дълбок печат. Мастербачи и добавки за тях. ... още..

ИНТЕРГРАФИК СЪРВИС ООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИНТЕРГРАФИК СЪРВИС ООД с адрес София, ул. Клокотница 2А и телефон 02 9319715. Основната дейност на ИНТЕРГРАФИК СЪРВИС ООД е Полиграфия - машини и оборудване. ... още..

ДОМИНОВ - КОНСУМАТИВ ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ДОМИНОВ - КОНСУМАТИВ ЕООД с адрес Пловдив, бул. Ал.Стамболийски 9 и телефон 032 607 820. Основната дейност на ДОМИНОВ - КОНСУМАТИВ ЕООД е Полиграфия - машини и оборудване. ... още..

ДЕСИ-ДЕСИСЛАВА КОЛЕВА ЕТ
Фирма ДЕСИ-ДЕСИСЛАВА КОЛЕВА ЕТ с адрес 3-ти март 33 в РУСЕ можете да намерите на телефон 082 822468. Дейността на ДЕСИ-ДЕСИСЛАВА КОЛЕВА ЕТ е Полиграфия - машини и оборудване. ... още..

БУЛГРАФИКА ЕООД
Класификация "Полиграфия - машини и оборудване" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма БУЛГРАФИКА ЕООД. Ще се свържете най-лесно с БУЛГРАФИКА ЕООД на телефон 02 975 33 97. ... още..

АРАГОРН ООД
Фирма АРАГОРН ООД с адрес 6-ти септември 76 в Пловдив можете да намерите на телефон 032 625 757. Дейността на АРАГОРН ООД е Полиграфия - машини и оборудване. ... още..