Фирми - Полиграфия

Джи Пойнт Плюс ООД
Печатна къща “J Point +” е регистрирана юридически през 2007 година и е дъщерна фирма на дългогодишния лидер в областта на дигиталния широкоформатен и офсетов печат J Point. Съвместното сътрудничество между двете фирми осигурява абсолютно покритие от ... още..Арт Студио Модерато ЕООД
Рекламно производство. Ситопечат. Лазерно и фрезово рязане и гравиране. Рекламни стилажи. Нестандартни проекти. Есктериор и интериор. Осветление. ... още..

ВИНИ 1837 ЕТ
Печатницата е специализирана в изработването на книги, списания, етикети,и др.Машинният парк с който разполагаме ни позволява да даваме качеството което желаете на ниски цени в кратки срокове. ... още..

Издателство „Коала прес“
Издателство „Коала прес“ е основано в Пловдив от екип с дългогодишен опит в областта на книгоиздаването. Основната цел на „Коала прес“ е да създава висококачествени издания, като залага на професионализъм, творческо мислене и лоялност към чуждестранн ... още..ПАРИТЕТ ООД
Издателство „ПАРИТЕТ” е динамично развиващо се издателство, заемащо твърди позиции на българския книжен пазар. Девиза, определя дейността на издателството ни – „Нашите книги правят живота ви по-добър”. Това са книги за най-важното в живота на човека ... още..

ИЗДАТЕЛСТВО СВЕТОВНА БИБЛИОТЕКА
Издателство Световна библиотека предлага илюстровани енциклопедии, детски книжки, романи, здравна литература, бизнес книги и др. Голяма част от изданията са оригинални продукти, изпълнени на световно ниво. Някои от тях са разпространени с огромен усп ... още..

Топ Дог ООД
ЗА НАС Фирма ТОП ДОГ ООД е специализирана в изработването на малки изделия от метал и дърво, щанци, матрици, топли и студени печати и др. С навлизането на все повече еко програми се насочихме към производството на дървени бъркалки за то ... още..

ЯНЛИТ-ЯНЧО ТОДОРОВ ИВАНОВ ЕТ
Печатница ... още..

ЯМБОЛ-ПРЕС ООД
Разпространение на вестници,списания и абонамент. ... още..

ЯВИГО-В.ДОНКОВА ЕТ
Книжарници ... още..