Фирми - Полагане на подови настилки и стенни облицовки

ПАМИ СТОУН ЕООД
Фирмата има дългогодишна история и опит в изграждането на луксозни комплекси в камменни мотиви. Фирмата разполага с големи количества каммени продукти на склад (oблицовка, настилка, оформен камък, стъпала, кoрнизи, бордюри, павета, камък за цветарниц ... още..Лазур Паркет ООД
Продажба и монтаж на подови настилки - ламинат,трислоен паркет,естествен паркет както и винилови подови настилки.В нашите магазини предлагаме също така тапети,щори и ннтериорни врати ... още..

Паркетен Свят ООД
Паркетен Свят е водеща верига за естествен и ламиниран паркет с магазини и дистрибутори в много градове в България и Македония. В нашите магазини ще откриете голямо разнообразие от ламинат, естествен паркет, екзотичен и трислоен паркет, подложка за л ... още..

ЕЛИТ ПАРКЕТ
Продажба и монтаж на ламиниран, трислоен паркет, както и всички допълнителни аксесоари- первази и консумативи за тях, лайсни, ъгли, клипси и т.н. Наши партньори са най-големите вносители на ламинат в страната, което ни позволява да сме конкурентно сп ... още..Алгара Мозаик ООД
Алгара Мозаик е фирма специализирана в проектирането, изработването на стъклокерамични пана и мозайки за облицоване на СПА и Уелнес помещения и съоръжения-басейни, джакузи, бани, парни бани, турски бани- хамам, масажни зони за мокър, сух и хидромасаж ... още..

НЮ КОНСТРАКШЪН ГРУП / NCG
Ню Констракшън Груп ЕООД предлага индустриални и декоративни подове, фибри за бетон, втвърдители и импрегнатори, стоманени профили за фуги, епоксидни и полиуретанови системи, тънкослойни архитектурни настилки, полиран бетон ... още..

ИЗИТЕК ООД
        ИЗИТЕК ООД         Фирма "Изитек" ООД е създадена сравнително скоро, но екипът й е с дългогодишен опит в доставката и монтажа на обикновени и специализирани подови настилки от P ... още..

ТЕХНОФЛОР
Изпълнение на шлайфан и полиран бетон, епоксидни и полиуретанови подове,декоративни настилки.Репариране, поддържане и почистване на индустриални подове. ... още..

Кемобау Интернационал ООД
Благодарение на дългогодишния си опит, висококвалифицираните си специалисти, модерна техника и конкурентна технология, КБИ изгражда високо качествени индустриални подове. Нашите обекти са нашата най-добра референция за качество.Ние притежаваме необхо ... още..

ЗЕФИР КО
Внос на полиуретанови и епоксидни подови покрития, саморазливни подове. ... още..