Фирми - Почистване на сгради

Рефлекс М ЕООД
Иновативна компания в областта на професионалното почистване на домове и бизнес помещения. Ние държим висок стандарт на предлаганите услуги и затова използваме единствено висококачествени препарати и модерно оборудване. ... още..Триумф Консулт 2000 ЕООД ЕООД
Управление на имоти и етажна собственост от Триумф консулт със съдействието на домоуправител за професионално поддържане на частни или обществени сгради. ... още..

"Клийн Уъркс" ООД
"Клийн Уъркс" ООД е фирма занимаваща се с професионално почистване на домове и офиси. Нашата цел е професионално и с висок стандарт да отговорим на Вашите изисквания и нужди. Ние от „Клийн Уъркс“ ООД разбираме, че всеки един от нашите клиенти желае б ... още..

СТОП вредители! / МОНИ-93 ЕООД
Нашата фирма „Мони-93” ЕООД – „СТОП вредители” е лицензирана за борба с вредителите – хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, комари, мишки, кърлежи, плъхове и други вредители. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещ ... още..Професионално почистване от Асенко
Фирма Асенко предоставя услуги по цялостно почистване и ежедневна поддръжка на нивото на хигиена в търговски и развлекателни центрове, административни сгради, производствени цехове, хотели и ресторанти, домове, магазини и oфиси, абонаментно почистван ... още..

Фирма за почистване - Мистър Клийн ЕТ
Мистър Клийн е професионална фирма за почистване, работеща на територията на София и околностите. Ние предлагаме еднократно или абонаментно почистване на офиси, сгради или частни домове. На нас може да разчитате за почистването на мека мебел, килими, ... още..

Кати Сървис ЕООД
Кати Сървис е фирма занимаваща се с професионално почистване на домове и офиси за град София. Също така предлагаме детегледачки и домашни помощници на достъпни цени. ... още..

Фирма за почистване - Мистър Клийн ЕТ
Мистър Клийн ви предлага абонаментно или еднократно почистване за вашия дом. Ние ще изчистим всяко кътче на апартамента или къщата ви дори и след основен ремонт. Нашите опитни специалисти работят с професионална почистваща техника и качествени препар ... още..

Професионално почистване на сгради от фирма Асенко
Фирма Асенко - лидер в професионалното почистване. Извършва почистване на домове, почистване на офиси и сгради. Гаранция за качество. ... още..

брилянтин2009ЕООД ЕООД
Професионално почистване на дома,офиса,админисстративни сгради.Почистване след ремонт.Абонаментно и подържащо почистване на офис и бизнес сгради,частни домове и др. ... още..