Фирми - Платове

Деко Стил А ЕООД
Основната дейност на дружеството е внос на платове за дамаски за тапицерия, завеси, пердета и други, от водещи фирми от ЕС и изпълнението по индивидуални проекти на текстилната част за вътрешно и външно обзавеждане. Изработваме завеси, покривала за л ... още..САВАННА
Багрене на естествен текстил и естествени кожи в цветове по каталог. ... още..

МАСТЪРХУД ЕООД
Химическо чистене, пране, гладене, багрене и колосване на текстил и кожи От 1997 година фирма Мастърхуд ЕООД се занимава с дейността химическо чистене, пране, гладене, багрене и колосване на облекла от текстил и кожа. Мастърхуд багри облекла от памук ... още..

ДИСТА - 2000 / DISTA - 2000
Боядисване на кожени облекла и багрене на текстилни дрехи и прежда, ще намерите в Диста. ... още..ХОРН ЕООД
Професионално багрене на памук, лен, вискоза, микромодал, полиамид. ... още..

Зет Фор Зет - Здравка Янкова ЕТ
Агенция за производство на облекло. Защо в България? Защото е в Европа. Бърз и евтин транспорт за и от България. Отлично качество. Приемливи цени ! Вижте какво предлагаме, за да Ви помогнем да вложите дизайнерските си виждания в качествена продукция ... още..

Виема ООД
ВИЕМА специализира в производството на връхна дамска и мъжка конфекция и вече 15 години утвърждава присъствието си на българския пазар. Класическият силует, съобразен с модните тенденции, се е превърнал в характерна черта на нашите облекла, които веч ... още..