Фирми - Пещи и горелки

Техномаш Инвест ООД
Производство на машини и съоръжения за обработка на семена, бобови и зърнени култури.Специализирана в технологиите на осоляване, овкусяване, сушене и изпичане; производство на оборудване на всички видове машини в сектора на печени ядки, както и индив ... още..ИНДУСТРИАЛНИ ПЕЩИ
Оборудване на хлебопекарни, изграждане на всички видове пещи за хляб. ... още..

ИНЖЕНЕКС
Производство на електропещи и системи за вакуумно леене. ... още..

КОЗЛОДУЙ ООД
“Козлодуй” ООД е създадена през месец юни 1995г. в гр.Бургас с основна дейност: монтаж на машини и съоръжения; монтаж на енергийни и отоплителни котли и турбини; монтаж на резервоари, димоходи и бункери; монтаж на технологични колони, топлообменици и ... още..Стил - В
Изработване на камини, барбекюта, пещи (за пица) и зидани печки. Вграждане и облицоване на готови камери с мрамор, гранит, камък и др. ... още..

Филтър
Цялостни инженерингови услуги за изграждане и поддръжка на: - Котелни централи за производство на пара и топла вода; - Инсталации за комбинирано производство на електро- и топлоенергия; - Системи за водоподготовка; - Съоръжения за производство и опол ... още..

Активити ООД
"АКТИВИТИ" ООД е българска търговско-инженерингова фирма за доставка и монтаж на индустриално оборудване и техника, включващо: Индустриални винтови компресори, въздуходувки, компресори високо налягане, изсушители и филтри. Вакуум помпи и вакуумни сис ... още..

ЕТ Стойчо Петков ЕТ
Производство и сервиз на: - муфелни, тиглови и камерни пещи; - сушилни камери; - колбогрейки; - клатачни машини /шейкъри/; - пясъчни вани; - нагревни плочи; - криостати - за определяне температурата на замръзване и температурата на течливостна петрол ... още..

ПОЛИТЕРМ ООД
Фирма Политерм ООД е създадена през 1992г. Първоначалната дейност е била производството на електрически радиатори за дома, производството на електрически котли за локално парно отопление и промишлени нагреватели. Основна дейност на фирмата от 2000 г. ... още..

Техническа керамика ООД
Фирмата произвежда следните изделия от техн. керамика: - изделия за електротехниката, машиностроенето и хим. пром. - дюзи за аргоно-дъгово заваряване - филтри за газове, вода и корозионни течности - огнеупорни профили, тръби и носачи за пещи с ел. на ... още..