Фирми - Печати

вестник "Марица-изток"
ОБЩИНСКО ИЗДАНИЕ, КОЕТО ОТРАЗЯВА ДЕЙНОСТТА НА КОМПЛЕКСА Марица изток ... още..Dezona
DeZona е онлайн списание, което всеки ден ви запознава с най-новите и най-добрите световни постижения в областта на продуктовия и интериорния дизайн, архитектурата и новите технологии. С нас присъствате на всички големи специализирани изложения и съб ... още..

Списание опаковки и печат
СПИСАНИЕ ОПАКОВКИ И ПЕЧАТ е двумесечно, пълноцветно издание за наука, техника и технология в областта на опаковките и печата. Изхождайки от бързото развитие на опаковките и печата и изключителното им значение за съвременния живот - ние издаваме списа ... още..

Автооказион
АВТООКАЗИОН ООД е водещо пазарно издание разпространявано в цялата страна, което предлага рекламна и ценова информация за автомобилния пазар у нас. Понастоящем се издават седемнадесет книжки годишно (на всеки три седмици) в тираж около 20000 всеки бр ... още..Вестник Стършел
ОПОЗИЦИЯ НА ВСЯКА ВЛАСТ, ОТПОР НА ВСЯКА ТЪПОТА Ако в България има институция, която повече от половин век се радва на всеобщо одобрение, това е вестник Стършел - българското министерство на хумора и сатирата. Няма известен български писател, който да ... още..

ЕТ Маунтпрес - Иван Динков ЕТ
ЕТ "Маунтпрес - Иван Динков" издава сп. "Върхове", луксозно издание за планини, планински туризъм и спортове. ... още..

Принтамакс АД
“ПРИНТАМАКС” АД Ви предлага висококачествен пълноцветен широкоформатен печат с машини Scitex GrandJet , върху разнообразни ролни материали, хартия, винил, PVC самозалепващо фолио и други, с ширина на печат до 5м. и 50 м. дължина. Най-високоскоростнат ... още..

Simplex Design
Светлинна реклама, печатна реклама, надписи и обемни букви, рекламни конструкции, изложбени конструкции, надписи върху превозни средства, визуална комуникация, алуминиеви дисплеи, художествена фотограгфия. ... още..

Вестник Земеделски пазар
Вестник "Земеделски пазар" е седмично издание за земеделие, селско стопанство, агробизнес, борси и безплатни обяви. Всеки понеделник на пазара е "Земеделски пазар". ... още..

SGB MEDIA
Фирмата ни е издател на специализирани списания и справочници. Списанието "TEXTILE, MACHINES &TECHNOLOGIES" е едно от тях. В него се разглеждат проблеми и се представят наши и чужди фирми. Нови и модерни технологии. Изказвания на специалисти в област ... още..