Фирми - Паркет

ЕСТЕСТВЕН И ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ, ЕКЗОТИЧНИ ПАРКЕТИ, ДЮШЕМЕ - КЛИК 73
Фирма Клик 73 ООД или Click 73 не са актуализирали своя профил! На www.podovi-nastilki.infojoker.bg ще намерите информация за естествен и ламиниран паркет, консумативи, екстериорен паркет - декинг и други подови настилки. - масивен паркет - редене и ... още..ТЕКСТИЛ ДЕКОР
Професионален монтаж и гаранционно обслужване на подови настилки ... още..

ДИВИИНВЕСТ
Мокетени постелки, изтривалки, пътеки. ... още..

ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ, МОКЕТИ, КИЛИМИ, СПОРТНИ НАСТИЛКИ
Вносители и търговци на подови настилки, мокети, килими, ламиниран паркет ... още..Синчец 61 ООД
Огради, врати ... още..

ЛЕОН-Д
Продажба, доставка и монтаж на всички видове масивни паркети. ... още..

ПАРКЕТИ СПЕЙС
"Паркети Спейс" е българско търговско дружество, учредено през 1993 г. в гр. София. Нашата компания специализира дейността си в търговия и дистрибуция на всички видове многослойни, екзотични и художествени паркети от цял свят и ламинирани подови наст ... още..

Ламинат Лазур-паркети
Ламинат на нормални цени, ламиниран паркет,качествен безплатен монтаж,транспорт,кратки срокове,магазини за ламиниран паркет Лазур,София ... още..

Център за винилови настилки "GERFLOR"
Единственият дизайн център в България за винилови настилки на френската фирма „GERFLOR“ е тук в София и се намира на бул."Черни връх"-26. “GERFLOR” е един от най-големите световни производители на PVC подови настилки, заемайки второ място в Европа и ... още..

Паркет -Тониас ООД
Паркет - Тониас ООД е фирма утвърдена като лидер на пазара за подови настилки още от 1996г. насам. Нейната основна дейност е редене, циклене, лакиране на паркет и дюшеме, както и тяхното пренареждане - всичко необходимо за да изглежда вашият под добр ... още..