Фирми - Опазване на околната среда

Зелена Концепция ООД
През 2005 година създадохме "Зелена Концепция ООД" с голям хъс и амбиции.Всеки един от нас има голям опит в ПРОЕКТИРАНЕТО, ИЗГРАЖДАНЕТО и ПОДДЪРЖАНЕТО на зелени площи. Идеята ни е да внесем красотата на природата във вашия дом или офис. Практиката ... още..Елкаприн Инженеринг ЕООД
Катодна защита от корозия и електрокорозия - проучване и измервания, съоръжения за защита - доставка, монтаж и сервиз. Протектори (галванични аноди) и изолиращи фланшови съединения, искрогасители. ... още..

Еко - Тех ООД
Ние предлагаме: - проектиране на индивидуални и градски ПСОВ за битови и промишлени отпадни води; - производство, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения и системи за пречистване на битови и промишлени /отпадъчни/ води - рехабилитация и модер ... още..

Оптела - ЛТ - АД
Машини и системи за лазерно рязане. Mеханична обработка на средно и едрогабаритни детайли. Проектиране и производство на изделия от листова ламарина, полимерни и други неметални плоскости. Разкрой, Абкант, точково, МИГ/МАГ и ВИГ заваряване.Машини и е ... още..БГ Еко Проджект оод ООД
Обезвреждане на утайки от ПСОВ и органични отпадъци с уникална биоинсталация "beVermi" - природосъобразна и екологично чиста биотехнология без вредни емисии в почва, вода и въздух! Ние решихме проблема утайки от ПСОВ, а Вие! ... още..

ИНСЕНЕРАТОР ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОПАСНИ БОЛНИЧНИ ОТПАДЪЦИ
Класификация "Опазване на околната среда" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ИНСЕНЕРАТОР ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОПАСНИ БОЛНИЧНИ ОТПАДЪЦИ. Ще се свържете най-лесно с ИНСЕНЕРАТОР ЗА ИЗГАРЯНЕ НА ОПАСНИ БОЛНИЧНИ ОТПАДЪЦИ на телефон 02 9516727. ... още..

ИКОС-ИНЖЕНЕРИ КОНСУЛТАНТИ ПО ОКОЛ.СРЕДА ООД
ИКОС-ИНЖЕНЕРИ КОНСУЛТАНТИ ПО ОКОЛ.СРЕДА ООД в София можете да намерите на телефон 02 9516556. Фирмата извършва дейност "Опазване на околната среда". ... още..

ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА СОФИЯ-ОТДЕЛ РЕГИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Фирма ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА СОФИЯ-ОТДЕЛ РЕГИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ ВЕЛИКО ТЪРНОВО с адрес Н.Габровски 68 в Велико Търново можете да намерите на телефон 062 601 737. Дейността на ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ ПО ОКОЛНА СРЕДА СОФИЯ-ОТДЕЛ РЕГИОНАЛНА Л ... още..

ИАОС СОФИЯ-РЕГИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ ШУМЕН
ИАОС СОФИЯ-РЕГИОНАЛНА ЛАБОРАТОРИЯ ШУМЕН в Шумен можете да намерите на телефон 054 801 711. Фирмата извършва дейност "Опазване на околната среда". ... още..

ЕРКА ЕООД
В firmi1.com фирма ЕРКА ЕООД, с адрес Русе, ул. Коледница 5 и телефон 088 7570595 е вписана с основна дейност Опазване на околната среда. ... още..