Фирми - Опаковки

"Флексикон БГ" ЕООД
Производител в България на гъвкави полипропиленови контейнери, биг бегс с изходящ щуцер по индивидуална поръчка е Флексикон БГ. Сигурен транспорт и съхранение на селскостопански продукти, метални концентрати и изделия, строителни материали, химикали, ... още..Марпласт ЕООД ЕООД
Предприятие за производство на гъвкави полимерни опаковки-пликове на ролка,чанти тип потник на ролка,чували за боклук ... още..

ЕМ СИ АЙ ИНДЪСТРИ ЕООД
MCI предлага широка гама продукти и услуги за вашите стоки, външна и вътрешна реклама, визуална комуникация, търговско и складово обзавеждане. С услугите на MCI успешно ще наложите продуктите си, ще бъдете забелязани и предпочетени от краиния клиент. ... още..

Форт ООД
Фирма Форт ООД произвежда опаковки за голям брой производители от страната и чужбина. Предлагаме богата гама опаковки за хранителни продукти, опаковки за обувки, опаковки за индустриални продукти, опаковки за охладени продукти, опаковки за козметични ... още..ОРИОН 94
Фирма Орион се занимава с изработването на полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио и др. Произвеждаме рекламни торбички с печат и различна големина за Вашия бизнес! Можете да разчитате на качество и ... още..

Стипак Представителство
Производство на опаковки от EPS(Стиропор) и Велпапе. ... още..

КОРЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ
Линии за опаковане на течни, пастообразни продукти - стъкло и пластмаса. ... още..

АЛЕКСИН
Производство на опаковки от велпапе и микровелпапе, кашони. ... още..

БЛИСТЕР
БЛИСТЕР предлага производство и проектиране на блистер опаковки, транспортни опаковки, опаковки за хранителната промишленост. ... още..

БУЛХИМ ПЛАСТ
Производство на торби, чували, опаковки от полиетилен. ... още..