Фирми - Окачени тавани

Опънати тавани ЕООД
Опънатите тавани, които предлагаме са от висококачествени PVC филми с богата цветова гама и възможности за избор. PVC филмите са със стабилизиращ кант, обогатен с алуминиеви нишки и с висока степен на пожароустойчивост, чрез който PVC филма се закреп ... още..Плавер ООД
ПЛАВЕР ООД доставка и монтаж на окачени тавани, фигури от гипсокартон, леки преградни стени, сух под, топлоизолация, декоративни бои, италиански бои, интериорни лъскави шпакловки, венецианска мазилка. http://bgstroitel.eu, 0896 861516 - П.Пандилов ... още..

БОЖИТА
Произвоство и монтаж на алуминиеви и PVC окачени тавани. ... още..

МЕТАЛ КОМЕРС И АЛТОТРЕ
Фасадни облицовки от различни материали - вентилируеми фасади. Алтотре предлага на своите клиенти вентилируеми фасади от различни материали. Метал Комерс-70 е основен дистрибутор на SARAYBOND ... още..ПС ДИЗАЙНЕРС
Фирма PS Designers ООД е български производител на фасадни декоративни елементи, изработени от стиропор/фибран EPS/XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки, декорации и изделия по проект на клиент. Изработват се проекти и 3D визуализации за декор ... още..

АВАЛ-2004 - ПАНАГЮРИЩЕ
Фирма Авал 2004 произвежда AL и PVC дограма, окачени фасади, стъклопакети, вътрешни и външни щори, охранителни ролетки. Извършва доставка и монтаж на дограмата и окачените фасади. ... още..

ХЕРМЕС АЛ
Хермес - АЛ” ООД е основана през 2002 година и се явява приемник и последовател на дейността на „Хермес - О.Петров” ЕТ , създадена през 1992 г. Политиката на фирмата е насочена към създаване на качествени и конкурентноспособни изделия от PVC и алумин ... още..

ДОГРАМА АЛУ КОСТА
Производство на алуминиеви конструкции с PVC и Al профили, окачени фасади. Алу Коста е специализирана фирма за производство и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, стъклен витраж, метални парапети и конструкции ... още..

Як 62 ЕООД
Фирма "ЯК-62" е създадена през 2007 година от хора с дългогодишен опит в сферата на проектирането, изработката и монтажа на алуминиеви и PVC врати и прозорци, окачени алуминиеви фасади, вентилируеми фасади, парапети и сложни конструкции, които са ... още..

Сайдинг БГ
SidingBG е представител на Profile VOX®, Полша за Северозападна България. Продаваме профили на едро и дребно, извършваме монтажи. Търсим дистрибутори Разполагаме с екип от обучени специалисти. ... още..