Фирми - Охранителна дейност

Арес Груп ООД
„АРЕС ГРУП” ООД е създадена през 2003 година и оттогава е пример за бързоразвиваща се частна охранителна фирма с постоянен ръст. Благодарение на фирмената политика за предоставяне на качествени услуги и гарантирана сигурност, „АРЕС ГРУП” ООД е предпо ... още..Общинска охранителна фирма ЕГИДА ЕАД
"Егида София"ЕАД е създадена с решение на Столичния общински съвет от октомври 1997 г. Във фирмата работят 1500 отлично обучени охранители, специално подготвени да реагират абсолютно професионално. Те са оборудвани с радиостанции със собствена честот ... още..

NRJ Soft ЕООД
NRJ Soft се занимава с проектиране, изграждане и поддръжка на системи за контрол на достъпа, видеонаблюдение, автоматизация на производството. Клиенти са ни много от водещи български фирми от разнообразни сектори. Проектиране, инсталация и поддръжка ... още..

ДИФЕНС-С ООД
Охранителна фирма Дифенс-С ООД притежава национален лиценз за извършване на охранителна дейност. Посетете нашата интернет страница за повече информация и контакти. Доверете се на нашия професионализъм, той е гаранция за вашата сигурност! ... още..СИЕЛТ ЕООД
Проектиране,изграждане,монтаж и дистрибуция на системи за сигурност:Видеонаблюдение,Пожароизвестяване,Контрол на достъп и работно време,Безжични системи за повикване,RGB осветление,Периметрова охрана,Паркинг системи,Сигнално охранителни системи,Проек ... още..

ОМЕГА 7 ЕООД
Най - сигурните охранителни системи на най - ниски цени! “ОМЕГА 7” осъществява на територията на цялата страна следните видове дейности: · Лична охрана на физически лица; · Охрана на имуществото на физически или юридически лица; · Охрана на мероприят ... още..

ПЛАНЕТА 2000
Фирма ЕТ Йорданка Василева – Планета 2000 е на пазара от 1998г. Както на нея, така и на Планета 2000 ЕООД, която е регистрирана 2007г., управител е Валентин Андонов. Ползва се с авторитет и добро име в средите на охранителния бизнес. Няма нарушения и ... още..

ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ЛЕКС 61
"Лекс-61" е широкопрофилна охранителна фирма. Водещи принципи в нашата работа са коректността, отговорността и дисциплината. Високото качество на нашите услуги се обуславя от професионалната квалификация, знанията и уменията на нашите служители. "Лек ... още..

Обществен трезор МАЛАСАР
ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ТРЕЗОРНИ КАСЕТИ. БОГАТ ИЗБОР НА РАЗМЕРИ. ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. ВИСОКА СТЕПЕН НА СИГУРНОСТ И ЗАЩИТА. ИДЕНТИФИКАЦИЯ ПО БИОМЕТРИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ. ИНКАСОВА ОХРАНА. ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСУЖВАНЕ И ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА. ПЕРСОНАЛНА ОХРАНА И СЪПРОВОЖДАНЕ Н ... още..

Технопол ЕООД
Технопол е основен производител на мониторинг центрове в България с приложения за опазване имуществото на граждани и фирми, здравеопазване, енергетика, опазване на околната среда, контрол на подвижни обекти, GPS Control и промишлени процеси. ДЕЙНОСТИ ... още..