Фирми - Офис-обзавеждане

Офис Аутлет ЕООД
Ние не сме търговец на мебели. Работим като брокер, на проектен принцип и публикуваме всяка нова серия oбзавеждане и оборудване на нашата интернет страница OfficeOutlet.bg. Така достигаме до по-широка аудитория и клиентите ни получават най-добрите ус ... още..ТИС 99
Обзавеждане за офиса - български, словенски, немски и турски материали. ... още..

ОФИС 21
Доставка на консумативи и офистехника. ... още..

Книжарница Фонтана
  Уважаеми клиенти, добре дошли в книжарница "Фонтана"!     Разположена в центъра на града, книжарницата заема централно място в сферата на книжарските стоки и услуги. Книжарница "Фонтана" предлага на свои ... още..ДЕККО
Търговия с офис столове. ... още..

Кали и Ко ООД
Кали и Ко ООД е българска фирма, създадена през 2009 г. въз основа на богатия опит на фирма ЕТ "Димбо – Димитър Бояджиев" в областта на производството на мебели. Успехът на компанията ни се базира на високо мотивирания екип, ръководен от управителя Д ... още..

Авлон
АВЛОН ЕООД е фирма, изградена от мобилен екип професионалисти, водени от желанието да предложат едно ново ниво на обслужване на своите клиенти. Коректността е на първо място сред ценностите на екипа ни, тя е и основата, върху която градим отношенията ... още..

Мебелно студио Стило
Проектиране и производство на мебели и обзавеждане за дома, офиси, хотели, магазини, търговски помещения, заведения и др. ... още..

Захов ЕООД
Корпусна мебел за дома и офиса. ... още..

Мебелна Фабрика Димов
Мебели Димов е български производител на мебели, който предлага на своите клиенти цялостни интериорни решения. Това включва мебели за спалнята, мебели за кухнята, мебели за хола, мебели за детската стая, както и мебели за коридорa. Освен ... още..