Фирми - Обучение, набиране и консултации в областта на човешките ресурси

Агенция Кариера
Агенция Кариера е експерт в областта на човешките ресурси. На нас може да възложите подборa, оценката и обучението на вашия персонал. Проектите ще реализираме, според вашите желания и с помощта на нашия консултантски екип. Агенцията е основана и се р ... още..ТИЛИ
Агенция за подбор на персонал ... още..

МАРСИ - МАРСИ - МАРГАРИТА ХУБЕНОВА ЕТ
ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПЕНСИОННИ УСЛУГИ ... още..

МИРАЖ КОНСУЛТ
Национална агенция за подбор на персонал. ... още..Дирекция "Бюро по труда" - Димитровград
Дирекция "Бюро по труда" гр. Димитровград е създадена през 1990 година и е териториално поделение на Агенцията по заетостта. Ние предоставяме услуги на търсещите работа лица и работодатели. Нашите услуги са безплатни за всички клиенти. Дирекция "Бюро ... още..

ГЕРЕВА МАГДАЛЕНА
Корпоративно психологично консултиране и позитивна психотерапия. Магдалена Герева има успешна кариера в областта на социалната и организационната психология и консултантския бизнес. ... още..

ПЕДЕРСЕН И ПАРТНЕРС ООД
Подбор на управленски кадри в Централна и Източна Европа. ... още..

ЕНДО МЕД ООД
Класификация "Човешки ресурси - подбор и управление" съдържа сред вписванията за град ПЛОВДИВ фирма ЕНДО МЕД ООД. Ще се свържете най-лесно с ЕНДО МЕД ООД на телефон 032 631327. ... още..

ЕЛИТ-05 - ЕЛЕОНОРА ДИМОВА ЕТ
ЕЛИТ-05 - ЕЛЕОНОРА ДИМОВА ЕТ в РУСЕ можете да намерите на телефон 082 832126. Фирмата извършва дейност "Човешки ресурси - подбор и управление". ... още..

ЕЙЧ АР ГРУП ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕЙЧ АР ГРУП ЕООД с адрес София, ул. Черковна 105, вх. В и телефон 02 944 12 19. Основната дейност на ЕЙЧ АР ГРУП ЕООД е Човешки ресурси - подбор и управление. ... още..