Фирми - Общини

Община Трявна
Трявна е една от общините в Обл. Габрово, заемащи част от Северна България. Площта й е 255,5 km². Развит е туризма, излети и екскурзии, както и селски туризъм. Администрацията на общината е с адрес: ул. Ангел Кънчев 21, тел.: 0677/62496, www.obtryavn ... още..Община Ивайловград – област Хасково
"Територията на община Ивайловград се разпростира върху 820 кв. км. Чистия въздух, красивата природа и национални забележителности карат все повече туристи да посещават общината. Тук може да видите: ВИЛА АРМИРА - ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА С НАЦИОНАЛНО ЗН ... още..

Община Ивайловград
Община Ивайловград е разположена в югоизточната част на Родопа планина. Ивайловград е малък, но богат със своите жители. Основен поминък на общината са земеделието и леката промишленост. Добре е развито и производството на хляб и тестени закуски.Добр ... още..

Община Пордим
Община Пордим заема 240 km² със своите седем села от Област Плевен. Общинска сграда: ул. Иван Божинов 1, тел.: 065132217, pordim.bg. ... още..Община Криводол
Община Криводол принадлежи към Област Враца и е разположена в северозападната част на България. Площта й е 326 km² с население 9 469 души в 15 селища. Определящ поминък е селското стопанство с животновъдството и добива на зърнени култури. ... още..

Община Оряхово
Община Оряхово е част от Област Враца и е разположена в Северозападна България по поречието на р.Дунав. Площта й е 329 хил.дка. с население от 15 000 души в седем населени места. Гранично контролно пропускателният пункт и фериботът са ключови за райо ... още..

Община Твърдица Администрация
В най-северозападната част на Сливенска област се намира китната Община Твърдица.Тук ще може да се насладите на приятна почивка сред планината. Запазения екологичен рай, предразполага за развитието на еко, ловен и ски туризъм. Може да отседнете в Къщ ... още..

Община Кнежа Администрация
В района на Община Кнежа почвено-климатичните условия са много подходящи за развитие на зърнени култури, зеленчукопроизводство, отглеждане на билки и трайни насаждения. Основна пречка е напояването на културите. Като основни направления на развитие н ... още..

Община Мездра
Община Мездра се намира в Северозападна България и обхваща северната част на Искърското дефиле. Центъра на общината е разполовен на 90 км. северно от София. Старото име на Мездра е Торбарица. Градът е наследник на античната култура. Природните забеле ... още..

Община Полски Тръмбеш
Община Полски Тръмбеш заема част от Северна България като една от общините в Област Велико Търново. Територията й е 463 660 кв. км. с население 14 451 човека в 15 села. През нея преминава железопътен транспорт, а товарните превози са от основно значе ... още..