Фирми - Образование

Унибукс ООД
Унибукс – онлайн книжарница за икономическа, правна, научна и земеделска литература. Учебници за висшите учебни заведения. Безплатна доставка за София. ... още..Ар Ди Ем ООД - Семинари ООД
Ар Ди Ем ООД е една от водещите фирми в България, която предлага обучение по счетоводство. Непрекъснато провеждаме силно тясно специализирани семинари за счетоводители и ги подготвяме за реалната работа и проблемите възникващи на работното място. ... още..

"КИНДЕР БРАЙТ" ЕООД ЕООД
Екипът на BRIGHT се състои от висококвалифицирани професионалисти в различни области на грижата за детето, подготвени да отговорят на индивидуалността на всяко удивителниче. ... още..

Пасивна Къща България ЕООД
"Пасивна Къща България" е първата българска компания акредитирана от Passivhaus Institut да провежда обучение и курсове за "Сертифициран дизайнер/консултант на Пасивни къщи" (СЕРН), изпити за сертификат и първа проверка на изпита. Също така ние сме и ... още..30то СОУ Братя Миладинови Учебно заведение
30 СРЕДНО ОБЩООБРАЗОВАТЕЛНО УЧИЛИЩЕ БРАТЯ МИЛАДИНОВИ – СОФИЯ, има над 90-годишна история. Днес в него учат деца от 1-ви до 12-ти клас, на две смени. Постройката е с поддържана материална база – налични са три компютърни стаи с интернет връзка. Работи ... още..

Детска градина "Мила" Учебно заведение
Детска градина "Мила" работи вече 10 години. Тя е разположена близо до Витоша в кв. Манастирски ливади. Има за ползване собствен двор. Заниманията са целогодишни от 7:30 до 19:00 ч. Има три възрастови групи. Програмата е индивидуално подготвена споре ... още..

Народно читалище "Константин Величков.1979 Учебно заведение
БИБЛИОТЕКА с отдели за възрастни и деца. Предлага над 15000 тома художествена и специализирана литература, над 20 периодични издания и компютър с постоянна интернет връзка за читателите; АНГЛИЙСКА ЗАБАВАЧКА С ИЗУЧАВАНЕ НА ИЗКУСТВА за деца от 3 до 6 г ... още..

Народно читалище Съединение 1885 Учебно заведение
Развитие и обогатяване на културния живот, социалната и образователната дейност на населението, запазване и популяризиране обичаите и традициите на бьлгарския народ, развитие на творческите заложби на подрастващото поколение, осигуряване на достъп за ... още..

Народно читалище "Васил Левски-1926" Учебно заведение
обучение по:пиано,източно-бойни изкуства-"Сейкен",естрадно и народно пеене-деца,български народни танци-деца и възрастни,оркестър народна музика и солисти богат библиотечен фонд с общодостъпна библиотека и други дейности свързани с изкуствата и фолкл ... още..

Народно читалище Самообразование-1894 Учебно заведение
1. Библиотечно и информационно обслужване: - вестници и списания -/постоянно действащо/ -"Приятели на книгата"-четене на книги от задължителната литература и прожекция на филми. 2. Художествено-творческа дейност: - пет постоянно действащи колектива о ... още..