Фирми - Недвижими имоти

HomeAgent.bg ООД
Вие не бихте наели адвокат, представляващ едновременно вас и другата страна, нали? А защо всички го правим при покупката на недвижим имот? ... още..Лазарс ЕООД Lazar's Real Estates ЕООД
Лазарс EООД е млада и динамично развиваща се компания, ориентирана към пазара на недвижими имоти в България. Фирмата предлага професионална помощ в извършването на операции в сферата на недвижимите имоти и пълен комплекс от консултантски услуги в таз ... още..

Танита.бг ЕООД
Танита.бг е агенция занимаваща се с покупко-продажба на недвижими имоти в цяла България. Продайте или отдайте имота си само за няколко дни с наша помощ, срещу договорен процент. ... още..

Имотико ООД
Имотико ООД е основана през 2011г. с основен предмет на дейност – търговия с недвижими имоти. За малкото време на пазара агенцията успява да спечели доверието на клиенти и колеги, благодарение на коректно отношение, професионализъм и специално вниман ... още..Помещение под наем от Шанс-96
Склад под наем в София от Шанс-96. Отлични оферти за складове под наем и помещения под наем в София. Доверете се на професионалистите от Шанс-96. ... още..

„Лъки 288”
„Лъки 288” предлага на клиентите си възможност за закупуване на недвижимото имущество в новата част на гр. Созопол. Фирмата предлага пълно обслужване на клиентите си – от оглед на предлагания недвижим имот до цялостно оформяне на документите и приклю ... още..

АЛИКА ЕООД ЕООД
Фирмата продава и купува земеделски земи в цялата страна. ... още..

Каргоекспрес Неделчев, Димитров АД
"Central Point е проект представляващ сграда със смесени функции, в центъра на град Варна. Паркинг с 82 паркоместа на три подземни нива с контролиран достъп Партерен етаж – ресторант и търговски площи за отдаване под наем 4 етажа апартаментна част с ... още..

БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТ ООД
БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТ – удовлетвореността на клиентите е наша цел „България инвест” ООД е регистрирано през 2005 година в град Варна. Благодарение на добрата оценка на клиентите и трайните взаимоотношения с тях, дружеството се разви като агенция за недвижи ... още..

АЛИКА ЕООД
Фирмата има собствени над 6000 декара парцели и земеделски земи около град Пловдив и продава и отдава ги под аренда. ... още..