Фирми - Научноизследователска и развойна дейност

Лабимекс ООД
Внос и доставка на химически реактиви и консумативи, лабораторна стъклария, пластмаса и апаратура. Компанията поддържа на склад и разполагa с възможност за експресна доставка на повече от 3000 вида артикула. ... още..Научно-изследователски институт по строителни материали НИИСМ
. . Научно-изследователски институт по строителни материали . . Научно-изследователски институт по строителни материали НИИСМ е основан като самостоятелна научно-стопанска организация от 01.01.1963 год. Основните научни звена-сек ... още..

Стоматологичен център Рай дент
В СТОМАТОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР РАЙ ДЕНТ се извършват всички дейности свързани със стоматологичното лечение и възстановяване на зъбите. Предлагат се следните услуги: - естетична стоматология - избелване на зъби, поставяне на керамични фасети, изправяне на кр ... още..

Институт за стратегическо управление
Институтът за стратегическо управление е организация имаща за свои основни стратегически цели следното: Системи за управление на качеството ISO 9000 ISO 9001:2000; Системи за управление на безопасно производство на хранителните продукти /Анализ на Ри ... още..Акредитиран Орган за контрол “ЕФЕКТ КОНТРОЛ”
ОКА ЕФЕКТ КОНТРОЛ е акредитиран съгласно БДС EN ISO/IEC 17020 и притежава Сертификат за акредитация рег. № 220-ОКА от ИА ”Българска служба по акредитация”. Контрол на физични фактори: - Измерване на осветление - Измерване на микроклимат - МК (включва ... още..

Нексус Инженеринг ООД
1. Научни изследвания и услуги в областта на безразрушителния контрол (ултразвук, радиография, магнитни-прахови и др.) 2. Проектиране, проучвания, консултации, инженеринг 3. Разработка на специализирани софтуерни и хардуерни решения ... още..

ИНСТИТУТ ПО ЯДРЕНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА
В firmi1.com фирма ИНСТИТУТ ПО ЯДРЕНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ЯДРЕНА ЕНЕРГЕТИКА, с адрес София, бул. Цариградско шосе 72 и телефон 02 9743761 е вписана с основна дейност Научноизследователска дейност. ... още..

ИНСТИТУТ ПО ХИДРО- И АЕРОДИНАМИКА
ИНСТИТУТ ПО ХИДРО- И АЕРОДИНАМИКА в ВАРНА можете да намерите на телефон 052 370501. Фирмата извършва дейност "Научноизследователска дейност". ... още..

ИНСТИТУТ ПО ХИДРАВЛИКА ЕООД
В firmi1.com фирма ИНСТИТУТ ПО ХИДРАВЛИКА ЕООД, с адрес Казанлък, ул. Ген.Столетов 45 и телефон 0431 64198 е вписана с основна дейност Научноизследователска дейност. ... още..

ИНСТИТУТ ПО ФИЗИКА НА ТВЪРДОТО ТЯЛО АКАД. ГЕОРГИ НАДЖАКОВ-БАН
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИНСТИТУТ ПО ФИЗИКА НА ТВЪРДОТО ТЯЛО АКАД. ГЕОРГИ НАДЖАКОВ-БАН с адрес София, бул. Цариградско шосе 72 и телефон 02 979 57 85. Основната дейност на ИНСТИТУТ ПО ФИЗИКА НА ТВЪРДОТО ТЯЛО АКАД. ГЕОРГИ ... още..