Фирми - Набиране на персонал

Ел.Хюмън ЕООД
АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ ‘‘ЕЛ.ХЮМЪН‘‘ Ние ще спестим от Вашето ценно време , за да може Вие да се съсредоточите върху Вашия основен бизнес! ОКОНЧАТЕЛЕН ПОДБОР Уважаеми Работодатели ,бихте ли искали да спестите време и разходи в назначаването на ... още..Астрея Човешки Ресурси
Астрея е бързо развиваща се HR компания с офиси в София и Варна. Екипът ни се състои от психолози, консултанти и експерти в областта на човешките ресурси с доказани компетенции и висок професионализъм. Ние ще ви помогнем да преодолеете предизвикателс ... още..

Нани анд Аупеар ООД
Nannyandaupair.co.uk предлага работа по Европейската програма за Au Pair за детегледачки и бавачки в Англия. Изучавайте английския език, нрави и обичай срещу заплащане. ... още..

Работа в Европа ООД
"РАБОТА В ЕВРОПА" ООД е агенция за подбор на персонал, притежаваща удостоверение от МТСП за извършване на посредническа дейност по наемане на работа на територията на Република България и чужбина. Направленията, в които работим са предлагане на работ ... още..Агенция ЖАР
Агенция ЖАР е консултантска агенция за подбор и наемане на персонал. Създадена е през 2002г. и е базирана в гр. Бургас. Специализирана е в подбор на висококвалифициран персонал във всички сфери на индустрията. Ние сме агенция, която може да чуе, ... още..

Киркова
Агенция за подбор, квалификация и посредничество при реализация на персонал (Агенция за работа) - „Киркова” е основана през 2006 година от адвокат Мария Славкова – Делова и г-жа Димка Киркова Димова. ... още..

АГЕНЦИЯ ЗА ПОДБОР - ВИСТА БЪЛГАРИЯ
VISTA HR Consulting е консултантска организация в областта на управление и развитие на човешките ресурси и организационно консултиране. Нашата дейност е ориентирана към бизнеса от различни направления. Нашите услуги се базират на способността да се и ... още..

Агенция за подбор на персонал Елит
?Подбор на фирмен персонал Подбор на екип Тренинг програми Личен HR асистент Организиране и координиране на интервюта Консултантски услуги ... още..

Елена Атанасова-Консулт ЕООД
“Атанасова-Консулт” е Агенция за човешки ресурси, специализирана в подбора и обучението на персонал, както и предоставянетона услугата “лизинг на служители”. Агенцията е основана и се ръководи от мениджъри с дългогодишен опит в български и международ ... още..

Прайз Трейд ЕООД
Агенция за персонал -лиценз №1169 - подбор - пълен и частичен на персонал за България в полза на бизнеса ... още..