Фирми - Метални изделия

АССИСТ ЕООД
1. Производствена дейност • Проектиране със специален софтуер и асемблиране на гаражни секционни врати за бита • Проектиране със специален софтуер и асемблиране на промишлени секционни врати • Инженеринг и специфични разработки на сложни нестандартни ... още..Laser Style ЕООД
Laser Style е първия български производител на солариуми и колариуми с марката Active Sun. Всички модели, соларни апарати, които Laser Style произвежда притежават Сертификат за безопасност съгласно действащи Европейки директиви. Сертифицирани са като ... още..

ТИКЕ – ММ” ЕООД
Фирма „ТИКЕ - ММ” ЕООД е специализирана в проектирането и производството на инструментална екипировка за пресова обработка на метали, както и екипировка за шплицване на термопластични и термореактивни пластмаси. Разполагаме с високотехнологично съвре ... още..

Фокс Лазер ЕООД
Предлагаме прецизно лазерно рязане на листови (СВ и ГВ) черни и цветни метали, максимална оптимизация на материала и високо качество на лазерния срез. Изпълняваме проекти изготвени от клиента или разработени от наши CAD/CAM-специалисти. Фокс Лазер пр ... още..Аргос 91 ЕООД
БЪЛГАРСКИ СТЪЛБИ ЗА ВАШИЯТ ДОМ И ГРАДИНА ... още..

РОЛТЕСТ ЕООД
Изработка, доставка, монтаж и ремонт на всички видове охранителни ролетки плътни, перфорирани, тип плетка.Предлагаме охранителни ролетки и без монтаж за дистрибутори.Автоматизиране, преместване, демонтаж, скъсяване и удължаване на ролетки.Смяна на за ... още..

ЛИДЕР-70 ЕООД
ВНОС НА ЕЛЕМЕНТИ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО. ИЗРАБОТКА НА ВРАТИ,ПАРАПЕТИ,ОГРАДИ,МАСИ,СТОЛОВЕ,ОГЛЕДАЛА ... още..

САНД–СА
Фирма САНД–СА е с дългогодишни традиции в производството на изделия от метал. Предмет на дейността на фирмата е изработване на ламаринени детайли от 0,5 до 120мм. - заварочни тела и конструкции, метални кутии и шкафове, метални заготовки за строителн ... още..

Магсимум
МАГСИМУМ ЕООД се занимава с производството и изработка на метални конструкции и изделия от желязо: стелажи за магазини от всякакъв тип, метални огради, парапети от кух, квадратен профил, метални врати, всички видове ковано желязо и техните производни ... още..

БИГ-Детайл ООД
Изработваме детайли за всички видове машини, поточни линии, заводско оборудване, съоражения и др. - Специализирани сме и в изработване на всички видове детайли от метал, текстолит, полиамид и полифон. - Цилиндрични зъбни колела с вътрешни прави зъби ... още..