Фирми - Международен транспорт и спедиция

Мицов ЕООД
Ние осигуряваме навременно подаване на автомобили за комплектни и групажни товари по релации България, Русия, Украйна, Молдова, Сърбия и Европейски съюз(Румъния, Полша, Австрия и др.). Предлагаме отлични цени, спазваме сроковете за доставка, разполаг ... още..Тия Логистикс ЕООД
TIA Logistics извържва международни превози на стоки и товари до различни евтопейски дестинации и в България. Разполага със собствен автопарк за специализиран транспорт. ... още..

ДЕЯТУРС ЕООД
ДЕЯТУРС е компания създадена от специалисти с дългодишен опит в областта на международния и вътрешен транспорт. Специализирана е в превоза на пътници,товари и спедиция. Нашата цел е да повишим качеството на предлаганите услуги и все по-пълно удовлетв ... още..

Адванс Интернешънъл Транспорт Инк
"Адванс Интернешънъл Транспорт Инк. се занимава с превоз на стоки чрез воден, железопътен, въздушен и сухопътен транспорт. Основни направления са Близкия Изток, Източна Европа и ОНД. Подробна информация ще откриете в нашия сайт. " ... още..ТОТАЛ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ ЕООД
”ТОТАЛ СЪРВИСИС БЪЛГАРИЯ” ЕООД е компания oт гр. Русе, която организира и реализира различни конкурентоспособни услуги в няколко основни направления - международен транспорт и логистика, спедиторски, консултантски, комерсиални, посреднически. Основна ... още..

„Ташев-Транс” ЕООД ЕООД
Транспорт на опасни товари предлага ТАШЕВ-ТРАНС http://tashev-trans.com, гр. Враца. За консолидация и транспорт на отпадъци позвънете на тел.: +359 92 661530 или бул. Васил Кънчов 120. ... още..

илхан 2010 ЕООД
Международен транспорт спедиция ... още..

СтейДи Сълюшън ЕООД
Фирма СтейДи Сълюшън ЕООД предлага най-евтиния и ефективен метод за Укрепване и Предпазване на товари по време на транспортиране.Познати като Въздушни Възглавници, Надуваеми торби и Укрепители или Dunnage bags - те са решението Вашата стока да достиг ... още..

XOЛОАН ООД
хладилен транспорт-испания-Бьлгария замразено-охладено и трупно месо ... още..

БГЛОГ ООД
Международен транспорт и спедиция ... още..