Фирми - Медицински кабинети

д-р Силвия Георгиева
специалист уши-нос-гърло ... още..Д-р Йорданова ЕТ
Психиатър, съдебен психиатър. При проблеми с болести като алкохолизъм и други зависимости; депресия; мания; шизофрения; панически разстройства; тревожност; както и всички други психични заболявания на нервната система. ... още..

Д-р ДИАНА ДЯНКОВА
Кабинет за кожни болести и естетична дерматология. С Д-р Дянкова можете да се свържете на тел.:0888 33 22 93. Интернет сайт на кабинета: proderma-bg.com ... още..

АИПСМП-Зеница-2003 ЕООД
Дейност- прегледи и лечение при очни заболявания, корекция на зрението за близо и за далече, контактни лещи ... още..hderCzMGeOtb
w4U2X9 wqmmwnsbyqhj, [url=http://meusebqsvolv.com/]meusebqsvolv[/url], [link=http://oqxtuvawtqvf.com/]oqxtuvawtqvf[/link], http://vkpecfgutera.com/още информация за фирмата w4U2X9 wqmmwnsbyqhj, [url=http://meusebqsvolv.com/]meusebqsvolv[/url], [link ... още..

Дента Консулт ООД
Имплантанти могат да се използват при всички клинични показания – за възстановяване на единичен зъб, за укрепване на мостове, частични и цели протези. Процентът на успешност е еднакво висок независимо дали имплантът се слага в горна или долна челюст. ... още..

"СТМ Медиком" ЕООД
Службата по трудова медицина /СТМ/ е регистрирана от Министерство на здравеопазването в съответствие с изискванията на ЗЗБУТ и Наредба №3/25.01.08г. за условията и реда за осъществяване дейността на службите по трудова медицина, под № 479. Основният ... още..

bulheal
Разрешаване на здравословни проблеми. тел 0889631519 ... още..

Дентално студио "Света Аполония"
Дентално студио „Св.Аполония” е разположно в централната част на гр. Варна. В уникална спа атмосфера ние Ви осигуряваме първокласни стоматологични услуги и възможност за релакс - лечение без болка и страх! Постигаме го като утвърждаваме нашия екип ка ... още..

Трейдком ЕООД
Фирма Трейдком ЕООД е специализирана в доставката на медицинска апаратура, системи за водоподготовка, инструменти, консумативи и сервизна дейност. ... още..