Фирми - Медицинска техника

Норден България ООД
Търговия с машини и оборудване за парфю-мерийна, козметична, фармацевтична, хранително-вкусова промишлености-пивоварство, сладкарство, сладолед, хляб и хлебни изделия, млечна и винарна индустрии. Доставя пакетираща техника, бутилиращи линии и произво ... още..ЖО-44 - ГОШО СТАМОВ ЕТ
Доставка, монтаж, сервиз на цялата гама климатична и хладилна техника. Гаранционен сервиз на Panasonic, Samsung, Neo, Midea. Производсво на консумативи за монтаж и сервиз на хладилна и климатична техника. ... още..

Geoproduct SA
Производство на диамантови режещи инструменти, синтеровани диамантени въжета за рязане на варовик, мрамор,травертин, бор-корони за скалооблицовачни материали, бетон и асфалтдиамантени дискове за гранит, мрамор,варовик, бетон, асфалт импрегнирани и ед ... още..

ИНТЕРНЕШЪНЪЛ МЕДИКЪЛ ОПТИКС
Внос и продажби на медицинска техника и консумативи. ... още..ИЛАН МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА
Фирма Илан Медицинска Апаратура ООД е директен вносител и дистрибутор на високачествени медицински изделия - медицинско оборудване и апаратура, превързочни материали и лабораторни инструменти. ... още..

ОКУЛУС / OCULUS
Специализирана медицинска апаратура, медицински инструменти и лабораторна техника - офталмологична, оптометрична, оптична и ендоскопска апаратура, болнично оборудване. Окулус не е актуализирал своя профил и няма как да е достъпен от тук!  Намере ... още..

ФЕРЕКС / FEREX
Ферекс е вносител на стоматологична техника Guney Dis - юнити, стерилизираща и почистваща техника, съдове за дезинфекция, почистване с ултразвук, системи за сушене, стерилизационни автоклави. ... още..

ДЕНТАЛ ЕТ
Дентални консумативи ... още..

EUROGAT OOД
EUROGAT OOД е основана през 2001, като наследник на фирмата “Eurogat”, която съществува от 1991 година и беше една от първите специализирани компании, развиваща дейност в доставката на кафе машини и барово оборудване. ... още..

ПАНОВ
“Панов” ЕООД е основана през 2002 год. с решение на Варненски окръжен съд с адресна регистрация град Белослав ул. “Трети март № 30 Фирмата е създадена с частен капитал. Основател на “Панов” ЕООД е Ангел Панайотов Панов. “Панов” ЕООД е бързо развиваща ... още..