Фирми - Материали

КОВАФОУМ / KOVAFOAM
Фирма Паралел ЕООД Севлиево е специализирана в производството на пенополиуретан - производител на пенополиуретан за мебелната промишленост, вискоеластичен Memory Foam, трудногорим пенополиуретан, тапицерия на матраци и облегалки ... още..Атланта Импекс ООД
Атланта Импекс ООД е специлизирана в производство на ходила от полиуретан, термокаучук, PVC и термополиуретан. Предприятието е единственото по рода си на територията на Република България. Разполага с модерно италианско оборудване на водещите в света ... още..

МОДЕЛ ПЛАСТ
Токове за обувки, боти и ботуши, шпайкове за калеври, аксесоари ... още..

Флореста - Тотал Комерс
Фирма Флореста е специализирана в областта на външно и вътрешно озеленяване, поддръжка на градини,изработка на класически, нестандартни, булчински букети и аранжировки, сватбени украси, украси за всякакви поводи и тържества. ... още..ИСКРА 2003 ЕООД
Леярна, занимаваща се с производство на продукти от сив чугун, алуминий и месинг.Допълнителна информация Голямо разнообразие от продукти от сив чугун, алуминий и месинг. Част от продукцията са: сифони, тежести, решетки, скари, тучове за печки, валяци ... още..

ТРЕНДС ООД
"Трендс" ООД - Пловдив, търговия с изкуствени кожи и дамаски за мебели.още информация за фирмата "Трендс" ООД - Пловдив, търговия с изкуствени кожи и дамаски за мебели. "Трендс" ООД е представител на "Групопласт" - Турция, водещ производител на изку ... още..

"Балкански Търговци" ООД
Фирма "Балкански Търговци" ООД предлага консумативи за строителствооще информация за фирмата Фирма "Балкански Търговци" ООД е официален представител на чешката фирма SEMBO за Р. България. На пазара е от 2004г. Предлага всякакъв вид консумативи за ря ... още..

"Лесоламинат-груп"ЕООД
ламинирани плочи дървен материалоще информация за фирмата Предлага ламинирани ПДЧ,фасониран дървен материал,фазери,дунапрени,кухненски термо- плотове,материали за производството на интериорни врати с безплатна доставка за регионите на Плевен,Свищов ... още..

ПВГ Стил ООД
Декоративни бетонни отливки - фонтани, колони, балюстради, статуи, кашпи, плочи за басейни и др. Изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма. Монтаж на ламиниран паркет. ... още..

Нова Орлица Прим ЕООД
Добив, обработка и експорт на скални материали. Производство на бетонови изделия. ... още..