Фирми - Машиностроене

Гената Инженеринг ЕООД
Проектиране, изработване и монтаж на хидравлични и пневматични елементи и системи, машини за дърводобива и дървопреработването. Ремонт и реконструкция на съществуващи съоръжения. ... още..АВТОМАТИЗАЦИЯ ГЕШЕВ
АВТОМАТИЗАЦИЯ ГЕШЕВ е проектантско бюро, специализирано в автоматизация на производството и създаването на нестандартно технологично оборудване. Ние разработваме автоматизационни решения за повишаване производителността на съществуващото технологично ... още..

Сика-99 ООД
Това е официалният сайт на фирма СИКА-99 ООД. Фирмата е създадена през 1990 г. и основната й дейност е проектиране и производство на: Инсталации за сухи строителни смеси Микродозиращи системи Смесители за сухи строителни смеси Смесители за бетонови в ... още..

ИВЕКРА ЕООД
Проектиране и изработка на пълначни, пакетиращи, затварящи, етикетиращи и кашониращи машини за лакобояджийската промишленост. 100% пневматика. ... още..Юнилиц
Юнилиц ЕООД e основана през 2001г. Благодарение на поддържаните конкурентни цени и качество, фирмата се радва на нарастващ брой клиенти от цялата страна. Ще се радваме да работим заедно! Автовишка под наем Повдигаща система Routman max. работна височ ... още..

Устрем
"УСТРЕМ" ООД Фирма "УСТРЕМ" ООД, Свищов е създадена и разработена на основата на машинно – техническа станция през периода 1948-1950 г. В резултат на организационни и структурни изменения в политиката и икономиката името и промишления статус на фирма ... още..

Логос 200
Фирма "ЛОГОС 200" се занимава с производство на: 1. Ел. заварени мрежи, оградни мрежи, армировъчни мрежи, стелажи и кошници 2. Точкови заваръчни апарати и заваръчен стан за ел. заварена мрежа 3. Машини за изправяне, нарязване на тел 4. ... още..

Мега Лекс
Мега Лекс "Мега-Лекс" - комплектоване, монтаж, ремонт и сервиз на всички видове асансьори. ... още..

Аутомейшън-бг
Автоматизация на производствени процеси, софтуер за PLC, SCADA, проектиране и изграждане на системи за автоматизация, поддръжка, ремонт, реконструкции на промишлено оборудване. ... още..

НЕКТАЙМ
      НЕКТАЙМ       Вентилация      Климатизация      Отопление За Фирмата:         “НЕКТАЙМ” ЕООД е член на Българската ... още..