Фирми - Машини и оборудване за опаковане

КОМ ЕООД
Производител на метални изделия.Основно произвежда метални палети:плоски,плътни бокс,мрежести,тръбни с товароносимост 500-2500кг.ППроизвежда и сгъваеми плътни мрежести и тръбни палети.Произвежда различни конструкции надстроики за дървени европалети.И ... още..Сираков С ЕООД
Предлагаме производство на всички видове нагреватели по предварително зададен от клиента модел. Произвеждаме всякакви разновидности тръбни нагреватели, миканитови нагреватели, кварцови нагреватели, патронни нагреватели, силиконови нагреватели, http:/ ... още..

Пробленд ООД
Конструиране, изработване, ремонт и модернизация на пакетираща техника конструиране, изработване, ремонт и модернизация на нестандартно оборудване по предварително представено задание, проектиране, разработване, внедряване и сервиз на промишлена елек ... още..

ИКОН ЕООД
ИКОН ЕООД в Борово можете да намерите на телефон 088 502 34 75. Фирмата извършва дейност "Опаковане - машини и оборудване". ... още..ЕЛЕКС МИЗИЯ ООД
Класификация "Опаковане - машини и оборудване" съдържа сред вписванията за град ПЛЕВЕН фирма ЕЛЕКС МИЗИЯ ООД. Ще се свържете най-лесно с ЕЛЕКС МИЗИЯ ООД на телефон 064 801158. ... още..

ЕЛЕКС МИЗИЯ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕЛЕКС МИЗИЯ с адрес Враца и телефон 092 663588. Основната дейност на ЕЛЕКС МИЗИЯ е Опаковане - машини и оборудване. ... още..

ЕЛЕКС-БРИЗ ООД
Класификация "Опаковане - машини и оборудване" съдържа сред вписванията за град Бургас фирма ЕЛЕКС-БРИЗ ООД. Ще се свържете най-лесно с ЕЛЕКС-БРИЗ ООД на телефон 056 881 196. ... още..

ЕЛЕКС БРИЗ
Фирма ЕЛЕКС БРИЗ с адрес ул. Л. Каравелов 19 в Ямбол можете да намерите на телефон 046 641260. Дейността на ЕЛЕКС БРИЗ е Опаковане - машини и оборудване. ... още..

АНАСТАС АДАМОВ-КОМЕРСИАЛ ЕТ
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма АНАСТАС АДАМОВ-КОМЕРСИАЛ ЕТ с адрес Сливен, кв. Речица, ул. Петко Напетов 48 и телефон 087 8995502. Основната дейност на АНАСТАС АДАМОВ-КОМЕРСИАЛ ЕТ е Опаковане - машини и оборудване. ... още..

Пластхим - Т АД
Пластхим-Т АД е основният производител на гъвкави опаковки в България. Във времето Пластхим-Т АД се наложи на пазара като фирма, предлагаща отличното качество, техническа поддръжка, гъвкавост и кратко време за реакция при производство и експедиция. П ... още..