Фирми - Машини и оборудване за металургията и леярството

ВЕЛЕГАНОВ СД
Камбанолеярна "Велеганов"СД Пловдив изработва църковни камбани, свещници , полилеи, кръстове за куполи на храмове и друга църковна утвар. Камбаните и свещниците са с различни размери и тонове според желанието на клиента. Камбани на "Велеганов" има в ... още.."Н. Пейчев" ЕТ
Фирмата извършва заточване и възстановяване на всички видове металорежещи, дървообработващи и битови инструменти, фрезоване и струговане. ... още..

ГДЕМ СД
Производство на: - Сребърни – обмазани и необмазани - Сребърни припои съдържащи фосфор - Медно - фосфорни припои - Припои за запояване на алуминий - Меки припои – оловнокалаени и еко пропои Също така произвежда и голяма гама от флюс пасти за запояван ... още..

Гинка Пулова ЕТ
Производство на резевни части за селскостопански машини и др.Изработка на детайли на ишлеме ... още..МОНИ-83 ООД
фирмата се занимава с производство на изделия от метал: огради,парапети,рекламни стелажи,стоики за климатици,основи за чадъри,конструкции от метал,алуминии, нераждаема стомана http//www.moni83.com ... още..

ХЕКСОД ООД
Фабрика за металообработване.Фирмата е създадена 1990 год.кото сервиз за ремонт и поддръжка на ММ с ЦПУ.От началото на 1996 год.се занимава и с механична обработка на детайли.Част от производството е за Германия,за вътрешен пазар изработва резервни ч ... още..

Металообработване-Чолаков ЕООД
Фирмата е създадена като стругарска занаятчийска работил- ница през 2000г. с един работник. Сега в нея работят четирима работника в областта на мета- лообработването. ... още..

кънчев ЕТ
Търговия със спирателна арматура ... още..

Аркос-Метал-Берковица-ПС ЕАД
Фирмата е с дългогодишен опит в изработката на метални конструкции,складови и производствени халета.Специализирани сме в произвадството на СОП и профилни ламарини- ЛТ 5 и ЛТ 25.Изработваме и съоръжения за училищен спорт , детски площадки и парков отд ... още..

Ковинтрейд България ЕООД
„Ковинтрейд България” ЕООД е официален търговски представител на едни от най-големите металургични предприятия в Словения.Oсновните материали в нашата производствена листа са: феросплави, стомани, електроди и други. ... още..