Фирми - Машини и оборудване

П И П МЕНИДЖМЪНТ ЕООД
Създадохме “П и П Мениджмънт” ЕООД през 2005 г. и вече девет години успешно предоставяме професионални почистващи услуги на своите клиенти. Фирмата е специализирана в следните направления: основно почистване на сгради; ежедневна поддръжка на хигиенат ... още..Нортрак ЕООД
Търговия на едро и дребно със строителни машини, прикачен инвентар, резервни части, консумативи, помпи. Предлаганите марки са внос от Европа, Япония, САЩ и са едни от водещите в производството на строителна техника в световен мащаб ... още..

РЕАЛ ГРУП ООД
Изработване на различни видове транспортьори и елеватори. Транспортьорите могат да бъдат лентови, верижни, ролкови или верижно-лентови.... Предназначени са за вграждане на съществуващи поточни линии или като самостоятелни звена. Лентовите транспортьо ... още..

Унион Кехлибар ООД ООД
Фирма Унион Кехлибар ООД проектира, конструира и произвежда пакетиращи машини и опаковъчна техника за нуждите на Хранително-вкусовата промишленост. Фирмата предлага цялостни и интегрирани решения за пакетиране и опаковане на разнородни продукти. При ... още..ЕТ Мултиинженеринг - Иванка Ангелова ЕТ
Мултиинженеринг извършва дейности в областта на машиностроенето вече повече от десет години. Фирмата конструира и изработва производствени и технологични линии, системи за контрол на качеството, металдетектори, манипулатори и различни конструкции от ... още..

ДРАГ-5 ЕООД
Фирмата развива своята търговска дейност в областта на мебелната и дървообработващата промишленост изразяваща се в продажба на: дървообработващи машини за мебелно производство на водещи немски фирми – Holz Her, Martin; инструменти – Leitz и лепила – ... още..

Lincos Bulgaria ЕООД
Lincos е марка предлагаща професионални машини и инструменти за ремонт и поддръжка на автомобили. Фирмата набляга както на високото качество, така и на достъпните цени за предлаганите продукти. При нас ще намерите професионално оборудване за автомоби ... още..

INA CLASSIC ЕТ
Предлага за продажба машини- нови и втора употреба за хранителновкусовата промишленост- дозиращи,затварящи,пълнещи,етикетиращи и пакетиращи машини,пастьоризатори,газиращ блок. Приемат се поръчки по индивидуални изисквания. ... още..

Дезинтегратор АД
“Дезинтегратор” АД гр.Стара Загора е създаден през 1981 г.като научно-производствено предприятие в областта на дезинтеграционната техника. В “Дезинтегратор” АД се разработват и произвеждат машини и съоръжения за полупромишлени и промишлени цели, техн ... още..

HG & Sons” Ltd -Пречиствателни станции ЕООД
Фирма HG & Sons” Ltd. София е представител за цяла България на компанията ENVI-PUR. Предлага Пречиствателни станции за битови отпадни води в три групи: малки - за 4, 8, 12 и 15 екв. жители, средни: от 20 до 150 екв. жители и големи – за селища без ог ... още..