Фирми - Машини и инвентар за селското стопанство и части за тях

Агромашина Груп ЕООД
Агромашина Груп е официален вносител на трактори Lamborghini за България. В нашите бази може да намерите всичко за земеделието – нови трактори Lamborghini и Kubota,. Втора употреба техника и инвентар – трактори, комбайни, сеялки, почвообработваща тех ... още..МОНТАЖАГРО ООД
Фирма "МОНТАЖАГРО"ООД предлага инженеринг, консултации,проектиране, доставка и монтаж на складови бази от силозен тип с марките" SYMAGA"- Испания," PREVE"-Франция и механизации на плоски складове. Предлага също схеми по задание на клиента, широка гам ... още..

„Нела Пейчева” ЕТ
ЕТ Нела Пейчева е фирма специализирана в директния внос на японски трактори клас А. Фирмата предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на тракторите, както и безплатна доставка за цялата страна. ... още..

AГРОУЕЙ ООД
Внос на употребявана селскостопанска техника от Европа, консултации при избора й, пускане в експлоатация на закупените машини, професионални съвети при създаване на нови земеделски стопанства. Ако сте решили да продадете техника, която вече не Ви е н ... още..ТОСС АД АД
К-701, К-744-ремонт и пълно рециклиране, Т-150, Фадроми, МТЗ и др. двигател,ск.кутия,кръст. Климатик и уплътняване кабина.CLAAS комбайни и трактори.john deere трактори и комбайни НОВИ, може и употребявани. Продаваме плугове,сеялки,пръскачки, култиват ... още..

Белемезов ЕООД
Белемезов ЕООД е представител на най-реномираните марки Stihl и viking в областта на градинската и горската техника. Продажба и сервиз на бензинови и електрически триони,коси и мотофрези. Лозарска и овощарска техника – ножици, храсторези, триони и пр ... още..

Валтекс 03 ЕООД
Фирма Валтекс 03 ЕООД има повече от 20 години рaботен опит с внос на машини от текстилния сектор и направлението ни - модернизация на съществуващите и създаване на нови производства на чорапи, чорапогащи, безшевно бельо и други продукти. Отскоро фирм ... още..

Кълъчоглу машина & текстил Ко. ООД
Нашата компания осъществява производството на всички видове метални аксесоари и машини, които автоматично нокти тези допълнителни средства, използвани в секторите на кожи, обувки, чанта, опаковки, канцеларски материали и т.н., особено текстилния сект ... още..

Транс ООД
Фирмата предлага: Гладачна техника: Професионални гладачни маси за междинно и финално гладене с вакуум и издухване; маси за гладене на трикотаж; парогенератори и електропарни ютии; термоподлепващи и гладачни преси; манекени; маси за почистване на пет ... още..

Media 96
Продава комплексно оборудване за ателие за химическо чистене (Машина за химическо чистене "union", гладачна техника "Cocchi"). Нови и втора употреба. ... още..