Фирми - Маргарин

БЕТА - 2000
Производител и вносител на всички видове зехтини. ... още..ХМ ООД
Производител на растителни масла, наливни и бутилирани. Преработка на ишлеме. ... още..

ОЛИМПОРТ
Официален вносител и търговски представител на зехтин Latzimas. ... още..

А.СимеоновЕООД
Фирмата се занимава с произвотство на свинска мас ... още..Крис ойл 2002
Tърговско дружество „Крис Ойл 2002„ АД -Румъния е частна компания, основана през 2000 г. специализирана в пресоване, рафиниране и бутилиране на растителни масла. Нашата фабрика е разположена в района на Констанца, град Меджидия, Румъния, на 45 км от ... още..

ПАПАС
Папас - Олио АД произвежда най-качественото олио в страната. ... още..

Фитополис оил еко ООД
Студенопресови растителни масла: Слънчогледово, сусамово, тиквено,ленено, конопено,масло от Бял трън /Oleum silybi/, маслени извлеци - от галбулите на синята хвойна, копър, плодчетата на тревистия бъзак. Фъстъчено масло, синапово, резенцово, кориандр ... още..

Симекс-2007
Фирмата е представител и официален дистрибутор на спрей-мазнини /заместители на традиционните мазнини като олио, зехтин, маргарин и т.н/ за готвене № 1 за САЩ „VEGALENE” производство на известната американска фирма в този хранителен сектор ‘Par-Way T ... още..

Агрити
Фирма "Агрити" е основана през 1994 г., като еднолично дружество с ограничена отговорност и с предмет на дейност производство и реализация на растителни масла и вторични продукти от тях (слънчогледов експелер и хидратни утайки) и мелнични продукти (б ... още..

Брама ООД
Производство на рафинирано слънчогледово, соево и рапично олио, слънчогледов, соев и рапичен шрот, изработка и внедряване на машини и съоръжения за производство и рафиниране на растителни масла. ... още..