Фирми - Магазини - платове

„Дафовска" ЕООД
Studio 79 се занимава с търговия на платове с високо качество, подходящи за завеси, дамаски, пердета, шалтета, декоративни възглавници и други интересни интериорни решения за вашия дом, офис или заведение. Studio 79 Платове Онлайн улица „Македония“ 1 ... още..Райма ЕООД
Директен внос на италиански платове остатъчни от производството на италианските дизайнери, на едро и дребно. ... още..

ИБАШ
Склад за платове на едро. ... още..

КОКЕТ - КОКЕТ ТЕКСТИЛ / KOKET TEXTYLE
КОКЕТ произвежда и предлага голям асортимент трикотажни платове от висококачествени памучни прежди: сингъл, рипс, интерлог, халвия, плюш, триконечна вата, фасонни и синтетични трика под търговската марка Koket Textyle. ... още..ДЕНИМ / DENIM
Основен вносител на дънков плат "Деним" от HELLENIC FABRICS SH, Гърция. Деним разполага с много и различни по качество дънкови платове, имащи разнообразна финиш-обработка. ... още..

Денисим ООД
CMT, конструкция и изработка на дамска и мъжка конфекция. Създадена през 1989г. , главната дейност на фирмата е производството на висококачествена мъжка и дамска конфекция, осигурявайки безупречно обслужване, увереност и комфорт на нашите клиенти, до ... още..

Керитекс ООД
КЕРИТЕКС ЕООД е наи големят вносител на платове от Турция в Балгаря за производството на спално бельо като хасе,крепон,сатен,ранфорс и много др.Големи складови количества най изгодни пазарни цени по договаране без каквато и да е конкуренция.Фирмата с ... още..

ТОНЗОС 95
Тонзос 95 АД е правоприемник на Тонзос ООД и съществува като предприятие със същия вид дейност от 1971 година. Дружеството е текстилно предприятие, което развива дейността си в три направления: разработка, производство и продажба на жакардови платове ... още..

Етерно
приказен домашен уют приятни ухания и красота изтънчени и фини материи, изработени с много вкус и вдъхновение усещане за неповторимост и великолепие във всеки детайл съвършени колекции с които можеш да помечтаеш да живееш в мечтите си… …. у дома ... още..

ИНФЛАМА / INFLAMA
Фирма Инфлама е специализирана във внос и търговия на изкуствени кожи, използвани в шивашката индустрия, за тапицерии на мека мебел и автотапицерии. ... още..