Фирми - Магазини - книжарници

Книжарница "Мечо Пух"
Търговия на едро и дребно с канцеларски материали, офис консумативи, детски играчки, учебници. Книжарницата предлага зареждане на тонер касети. ... още..АркСистем ООД
Услуги в сферата на ИТ. Изграждане на електронии архиви. Продажба, сервиз и поддръжка на компютърни системи, мрежи, периферна и офис техника. Продажба, рециклиране и пълнене на тонер касети. Web дизайн. Дистрибуция на софтуер. Видео наблдение. ... още..

Виком 82 ЕООД
Фирмата работи основно с клиенти в гр. Плевен и региона. Всички наши клиенти в гр. Плевен, които са се доверили на нашата поддръжка могат да разчитат на бърза консултация и решаване на проблем на място в рамките на деня на постъпилото обаждане. За кл ... още..

Mindfield
Източник: За Mindfield | MINDFIELD Websites & Technologies http://websites-tech.com/about/#ixzz1TZLNwzRg Започнахме тази дейност случайно. Всъщност първата страница, която направихме някога е страницата на сервиз Mindfield. Следващия проект, който на ... още..М-софт Милена Портева
Разработка и разпространение на икономически софтуер, счетоводен софтуер, скалдов софтуер, софтуер за автосервиз, програма за шофьори, търговски обекти, складова програма, счетоводна програма ... още..

РГБи ООД
RGB& е сред първите в страната, които започнаха да се занимават с дистрибуция и сервиз на фискални устройства. Започнахме с продажбата и сервизиране на ЕКАФП, като бързо навлезнахме в изграждането, инсталирането и поддръжката на цялостни търговски си ... още..

Intuitiv Technology
Интуитив е софтуерно-инженерна компания, която предлага на европейския пазар бизнес решения в областта на уеб пространството. Нашите специалисти предлагат високо качествена консултация и изработка на софтуерни продукти и услуги, мобилни приложения, у ... още..

Хадеко ЕООД
Компютри - продажба и сервиз. Поддръжка комп. техника. Касови апарати и POS системи. Софтуер за магазини. ... още..

"Васи Принт" ЕООД
Търговия с канцеларски материали. Изработка на фирмени фактури, печати и рекламни материали, машинопис, книговезки услуги, копирни услуги (черно-бели и цветни до А3 формат), ламиниране, изработка на сувенири (фото - чаши и рекламни тениски), запис на ... още..

Римсофт - 7 ЕООД
Фирма „Римсофт – 7” ЕООД е официален представител на софтуерните продукти на „Бизнессофт” – гр.София. Ние сме дистрибуторска, софтуерно-консултанска фирма с визия да разпространява и поддържа бизнес софтуерни решения в сферата на бюджета, производств ... още..