Фирми - Магазини - алкохолни и безалкохолни напитки

Верига магазини Първи петли
Първи петли е верига от магазини с насоченост към търговията с алкохолни и тютюневи изделия. В тях ще откриете множество марки алкохол, цигари или други тютюневи изделия, ароматни свещи, вестници и списания, прекрасни подаръчни комплекти, безалкохолн ... още..МОНТЕНЕГРО БЪЛГАРИЯ ООД
МОНТЕНЕГРО БЪЛГАРИЯ ООД "Монтенегро България” ООД е изключителен вносител и представител на черногорската изба „13.Jul Plantaze”. Избата е най-големият производител в цяла Източна Европа на висококачествени бели и червени вина и ракии. С годишен обем ... още..

Тракия естейт
Отглежда, популяризира и разпространява вино. Изба Гранит се намира в село Гранит, Чирпанско. Доставя се на складови цени в цялата страна. ... още..

Ловико Лозари
За милиони ценители на вино в десетки държави по целия свят името ЛОВИКО СУХИНДОЛ е свързано с техния първи досег и откриване на магията на българските вина. От самото си основаване през далечната 1909 година винарна ЛОВИКО СУХИНДОЛ се е превърнала в ... още..Винарска Изба Старосел
Винарски Комплекс „Старосел” Хотелa на комплекса е малък, бутиков, разполагащ с 2 апартамента, 4 студия, 8 двойни стаи и 8 спални, с 50 места за настаняване. Обзавеждането във всяка стая е изработено ръчно, а уютът и усещането за уникалност е предаде ... още..

ВИНАРСКА ИЗБА ПРИ ШЕСТАКА
Винарска изба "При шестака" Семейство Манолеви (Шестаците) са едно от старите семейства, останали да живеят в Мелник. Ние имаме 120 годишна история в града и във винопроизводството. „Шестаците“ ни наричат, защото прадядото Илия е имал шест пръста на ... още..

Изба Хотул Бунар
Винарска Изба “Хотул Бунар” Изба “Хотул Бунар”, е собственост на фирма “Бобова могила – 2000” ООД. Намира се в подножието на Стара Планина, в китното Горско Ново село, община Златарица. Фирмата е собственик на 200 декара лозя, от които 180 ... още..

KATARZYNA ESTATE
Katarzyna Estate се намира на същата географска ширина с едни от най-известните световни винени области. Имението е създадено в бившата гранична зона, разделяща България от Гърция в югоизточната част на страната в девствена природа, съхранена от чове ... още..

Авекс Транстрейдинг ООД
Вино с гарантирано качество и наименование за произход от райони във Франция (Шабли, Бордо), Италия (Фриули) и Испания (Руеда). Вино - червено, бяло или розе - можете да поръчате при нас, да опитате в едни от най-добрите ресторанти или да намерите в ... още..

Винпром Логодаж
От 1994 година Винпром Логодаж произвежда вина и спиртни напитки с доказано качество, които се приемат добре, както на българския, така и на чуждия пазар. Съчетавайки в едно традиционни и модерни технологии, подбирайки внимателно сортовете грозде, га ... още..