Фирми - Квалификация и преквалификация

Учебен център "Визия" ЕООД
Квалификация и преквалификация по професии: Фризьорство; Козметика; Масажи; Маникюр; Декоративен маникюр; Лечебен и козметичен педикюр; Професионален и перманентен грим; Помощник готвач; Готвач; Текстообработка; Полиграфия. Учебният център е лицензир ... още..Алпексперт груп ООД
Алпексперт груп ООД провежда курсове за допълнителна професионална квалификация за употреба на ЛПС при работа на височина и работа по индустриален алпийски способ. ... още..

Алфа Куолити България ЕООД
"Алфа Куолити България предлага обучение на управители, мениджърски екипи и специалисти по основен и висш мениджмънт. При нас ще получите тренинг за изграждане на комуникативни, търговски и други делови умения. Ние ще оправдаем Вашите очаквания." ... още..

ИНСТИТУТ ЗА СЛЕДДИПЛОМНО ОБУЧЕНИЕ
Краткосрочни курсове и дългосрочни специализации. Поръчкови обучения ... още..Професионал БГ ООД
Курсове за професионална квалификация за мотокаристи. Курсове за професионална квалификация за мотокаристи и електрокаристи. Курсовете се провеждат в град София от лицензирана фирма Професионал БГ ООД. За повече информация, свържете се с нас на посоч ... още..

ЦПО МАРГАРИТА ЙОРДАНОВА
ЦПО Грета Ник - Маргарита Йорданова предлага професионални курсове по фризьорство. Курсът включва задължително теоритична и практическа част, след което курсистите получават свидетелство за Фризьор. ... още..

ИНСТИТУТ ПО ИНДУСТРИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ И МЕНИДЖМЪНТ
Фирма ИНСТИТУТ ПО ИНДУСТРИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ И МЕНИДЖМЪНТ с адрес Македония 1 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9875882. Дейността на ИНСТИТУТ ПО ИНДУСТРИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ И МЕНИДЖМЪНТ е Квалификация и преквалификация. ... още..

ИКОМС ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ИКОМС ЕООД с адрес Плевен, ул. Кирил и Методий 18, ап. 22 и телефон 064 827 270. Основната дейност на ИКОМС ЕООД е Квалификация и преквалификация. ... още..

ИКОМ ЕООД
ИКОМ ЕООД в Пазарджик можете да намерите на телефон 034 443 884. Фирмата извършва дейност "Квалификация и преквалификация". ... още..

ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА ЕООД
Това е начинът, по който в firmi1.com е вписана фирма ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА ЕООД с адрес Бургас, ул. Александровска 16 и телефон 056 840606. Основната дейност на ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ И КУЛТУРА ЕООД е Ква ... още..