Фирми - Куриерска дейност

АРАМЕКС БЪЛГАРИЯ
Една от водещите световни компании за експресни куриерски и карго услуги. Арамекс предоставя на своите клиенти транспортни и логистични решения, съобразени с техните изисквания. Осигурява достъп на своите клиенти до над 160 страни в света. ... още..СИТИ ЕКСПРЕС
Сити Експрес – бързи куриери за страната и чужбина. ... още..

РЕСПЕКТ – СЕК
„РЕСПЕКТ–СЕК” ЕООД притежава лиценз за извършване на частна охранителна дейност №1461 на територията на цялата страна. С времето е спечелила доверието на много клиенти и се е утвърдила като коректен и надежден партньор. Фирмата предлага охрана на иму ... още..

РАПИДО КУРИЕРИ
Всички видове куриерски услуги и разпространение на рекламни материали ... още..Т - ПОЩА (T-POST)
Първата частна пощенска станция. ... още..

Паркур ООД
Паркур“ ООД се занимава с консултации и посредническа дейност в сферата на доставките и пощенските услуги в цял свят. ... още..

МиБМ Експрес
36 пощенски офиса на Национална поща МиБМ Експрес вече са на Ваше разположение. Посетете вашатаНационална поща МиБМ Експрес, за да получите бързо и професионално обслужване в модерна и уютна обстановка без познатата граница клиент – търговец. В Нацио ... още..

ЕВРОПЪТ
Европът-2000 е куриерска фирма с отлично изградена мрежа от офиси, като приема и доставя пратки на клиентите от/до всяка точка на страната. Извършва и международни куриерски услуги за цял свят ... още..

Арамекс Интернешънъл Куриър ООД
Арамекс е една от водещите световни компании за експресни куриерски и карго услуги, която осигурява достъп на своите клиенти до над 200 страни в света на атрактивни цени. Услуги: Международни експресни пратки - доставка на документи и пратки по целия ... още..

БИ ЕС ПИ / BSP
Куриерска фирма BSP BG извършва градски и междуградски куриерски услуги - пратки, колети, проследяване на пратките в реално време. ... още..