Фирми - Културни организации

СПЕКТРУМ ПЛ ЕООД
Център за сценични изкуства STAGE 51. STAGE 51 е първата SHOW CASE зала в Пловдив на разположение на промоторски фирми, PR агенции, организации, групи или физически лицa, които желаят да представят интелектуален продукт, фирмена презентация или да ор ... още..БРИТАНСКИ СЪВЕТ
Ние свързваме българите с възможности за обучение и творчество в Обединеното кралство. Британски съвет в България цели да увеличи признанието за ценностите, творческите идеи и постиженията на Обединеното кралство, и да изгради трайни взаимоотношения ... още..

ГЬОТЕ ИНСТИТУТ БЪЛГАРИЯ
Културен център на Германия – проекти и прояви от съвременното изкуство... ... още..

ДОМ НА КУЛТУРАТА ИСКЪР
Културно-образователна, музикално-артистична дейност, изящни изкуства. ... още..ДВОРЕЦА
Бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария, от 1924 година. ... още..

ИНТЕР ЕКСПО И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР
Фирма ИНТЕР ЕКСПО И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР с адрес Цариградско шосе 147 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 965 52 47. Дейността на ИНТЕР ЕКСПО И КОНГРЕСЕН ЦЕНТЪР е Конгресни и културни центрове и организации. ... още..

ЕВРО-БЪЛГАРСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР
В firmi1.com фирма ЕВРО-БЪЛГАРСКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР, с адрес София, бул. Ал.Стамболийски 17 и телефон 02 988 00 84 е вписана с основна дейност Конгресни и културни центрове и организации. ... още..

ДОМ НА КУЛТУРАТА СРЕДЕЦ
В firmi1.com фирма ДОМ НА КУЛТУРАТА СРЕДЕЦ, с адрес София, ул. Кракра 2А, срещу парк Заимов, ап. 107 и телефон 02 944 27 59 е вписана с основна дейност Конгресни и културни центрове и организации. ... още..

ДОМ НА КУЛТУРАТА НАДЕЖДА
Класификация "Конгресни и културни центрове и организации" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ДОМ НА КУЛТУРАТА НАДЕЖДА. Ще се свържете най-лесно с ДОМ НА КУЛТУРАТА НАДЕЖДА на телефон 02 9387156. ... още..

ДОМ НА КУЛТУРАТА КРАСНО СЕЛО
В firmi1.com фирма ДОМ НА КУЛТУРАТА КРАСНО СЕЛО, с адрес София, бул. Цар Борис III 41 и телефон 02 9520080 е вписана с основна дейност Конгресни и културни центрове и организации. ... още..