Фирми - Козметични изделия и тоалетни принадлежности

Д-р Борислава Стоянова ЕООД
Д-р Борислава Стоянова ЕООД е официален вносител за България на професионалните продукти за коса 3 More Inches на Michael Van Clarke. ... още..ПейпърМейд
Основният предмет на дейност на PapeMade е производство и търговия на изделия от хартия. Санитарни материали за бита, услугите и медицината. Най-голям дял в продажбите имат артикула, хартиени кърпи за ръце, салфетки и тоалетна хартия. ... още..

ЕКЗОТИК - М.М.
ЕКЗОТИК - М.М. Фирма ЕКЗОТИК - М.М.   ... още..

Сопи ООД
Произвеждаме и търгуваме на едро с кухненско(домакинско)руло, произведено от 100% целуоза. От началото на април ще пуснем на пазара и салфетки с високо качество и добра цена. Извършваме и производство на други марки. Имаме възможност да произвеждаме ... още..Саниа Трейдинг ЕООД
САНИА ТРЕЙДИНГ ЕООД предлага пълната гама продукти на фирма Белопейпър ЕООД, която произвежда хартиени изделия с марка ЛОТОС и на италианската фирма МАР ПЛАСТ. Основна дейност на фирмата е доставка на комплексно санитарно оборудване и продукти з ... още..

Есе
ЕСЕ ООД е търговско дружество - специализиран производител в хартиено - целулозната промишленост, основано през 1994 година в гр. Добрич. Продукцията с марката ЕСЕ е добре позната и конкурентна както на българския, така и на международния пазар. Друж ... още..

ANTIM TRADE
Производител на тоалетна хартия и салфетки с печат /лого/. Фирмата произвежда и продукти с чужди марки/PRIVAT LEBAL/. ... още..

СИМ - К ЕООД
Производство на тоалетна хартия с марката "Мания" и внос на салфетки и тоалетна хартия от Гърция. ... още..

Медикам - К.Кожухаров ЕТ
Производство на кърпички мокри за ресторанти, заведения, билки, соли за вана, внос на козметични продукти, търговия на едро със санитарни материали, хартиени изделия и почистващи препарати. ... още..

Тучи - Николай Тучев
Разработка, производство и търговия на изделия за лична хигиена със собствена марка "Тучи", базирани на полиамидна коприна - душ мрежи и гъби. ... още..