Фирми - Консултантски услуги

"Еко Ноушън" ООД
“Еко Ноушън” ООД е консултантска фирма в сферите на корпоративната социална отговорност (КСО) и устойчивото развитие. Дружеството е регистрирано през април 2011 година в град София. Предлагани услуги: - идентифициране на подходяща програма за кандида ... още..Promico Ltd ООД
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, Property and facility management ... още..

Инсеа Консулт ЕООД
Инсеа Консулт предлага цялостни решения за подбор на на персонал.От традиционен подбор на персонал, ползване на бази данни,ефективен нетуъркинг, до хедхънтинг и и-рикрютмънт. Нашата цел е да предложим висококачествена и бърза услуга за подбор на перс ... още..

"Велмар Консулт" ООД
Консултации по: Разработване и внедряване на Системи за управление на качество съгласно iso 9001: 2008; Разработване и внедряване на Системи за управление на околната среда, съгласно ISO 14001:2004; Разработване и внедряване на Система за оценка на о ... още..ВИКОНА-Виолета Колева ЕТ
Консултации и обучение за стандартизирани системи за управление (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, НАССР, IFS, OHSAS 18001, EN 15038 и др.) - изграждане и въвеждане на системи за управление, вътрешни одити, подготовка за прегледи от ръководството, подг ... още..

Интер Албор ООД
Ние сме една от първите компании инициатори за устойчиви сгради и зелено строителство на българския пазар. Водени от нашият ентусиазъм за защита на климата и да живеем екологично и природо-целесъобразно, ни подтикна да създадем фирмата и да предлагам ... още..

"ЕКО ДИЗАЙН - 2010" ЕООД
„Еко дизайн – 2010” ЕООД е фирма специализирана в проучвателна, проектантска и консултантска дейност. Ние предлагаме точни и навременни решения при хармонизиране на фирмената политика с изискванията на европейското и българското законодателство. Извъ ... още..

Ниера консулт ООД
„Ниера консулт” ООД (NC) е компания, създадена от експерти с дългогодишен опит в областите, които презентира. Създадена е да бъде партньор на компаниите в България в управлението на човешки ресурси в предприятията, събираемост на вземания, юридическа ... още..

Премиерс Консулт ООД
Консултантски услуги по банков кредити и застраховки, изготвяне на европроекти, консултантски услуги по сделки с недвижими имоти. ... още..

КАДАСТРА ЕООД
"КАДАСТРА" ЕООДе създадена 2005 г. Ние сме екип от млади и амбициозни специалисти, който предлага регистрация на фирми, пререгистрация на фирми в Търговски регистър, комплексно правно и счетоводно обслужване и се стреми максимално ефективно и на разу ... още..