Фирми - Консултантски услуги

ФОРЕКТ ЕООД
Форект.бг е компания, чиято дейност са предлагане на консултантски услуги, под формата на разработване на индивидуални инвестиционни планове за компании или бизнеси относно присъствие и развитие онлайн. ... още..Бенефит България Консулт ЕООД
Целта на Бенефит България Консулт ЕООД е да консултира собственици на фирми да взимат най-разумните и правилни решения за своя бизнес и никога да не губят. Ние правим това като подпомагаме и насърчаваме предприемачеството в България, оказваме помощ н ... още..

Capital Project - Бизнес консултации, управление на проекти
Capital Project извършва услуги за инвеститори в областта на бизнес консултирането, управлението на инвестиционните ви проекти на българския пазар. ... още..

Бритиш сертификейшън ЕООД
фирмата е представител на TQV CERTIFICATION -за България и сертифицира по всички стандарти от ИСО-системите.... ... още.."Еко Ноушън" ООД
“Еко Ноушън” ООД е консултантска фирма в сферите на корпоративната социална отговорност (КСО) и устойчивото развитие. Дружеството е регистрирано през април 2011 година в град София. Предлагани услуги: - идентифициране на подходяща програма за кандида ... още..

Promico Ltd ООД
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, Property and facility management ... още..

Инсеа Консулт ЕООД
Инсеа Консулт предлага цялостни решения за подбор на на персонал.От традиционен подбор на персонал, ползване на бази данни,ефективен нетуъркинг, до хедхънтинг и и-рикрютмънт. Нашата цел е да предложим висококачествена и бърза услуга за подбор на перс ... още..

"Велмар Консулт" ООД
Консултации по: Разработване и внедряване на Системи за управление на качество съгласно iso 9001: 2008; Разработване и внедряване на Системи за управление на околната среда, съгласно ISO 14001:2004; Разработване и внедряване на Система за оценка на о ... още..

ВИКОНА-Виолета Колева ЕТ
Консултации и обучение за стандартизирани системи за управление (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, НАССР, IFS, OHSAS 18001, EN 15038 и др.) - изграждане и въвеждане на системи за управление, вътрешни одити, подготовка за прегледи от ръководството, подг ... още..

Интер Албор ООД
Ние сме една от първите компании инициатори за устойчиви сгради и зелено строителство на българския пазар. Водени от нашият ентусиазъм за защита на климата и да живеем екологично и природо-целесъобразно, ни подтикна да създадем фирмата и да предлагам ... още..