Фирми - Консултантски услуги

Уни Де Консулт ЕООД
Професионални консултации за ученици, които искат да кандидатсват за следване в чуждестранни университети. ... още..Бенефит България Консулт ЕООД
Бенефит България Консулт ЕООД е експертна и изпълнителска фирма, съдействаща на собственици на фирми да взимат най-разумните и правилни решения за своя бизнес и никога да не губят. Ние правим това като: Съдействаме на български фирми с положителни фи ... още..

Приорити ООД ООД
Фирма Приорити ООД се занимава с консултации по европейски проекти. Една от основните им услуги е управление на еропейски проекти. Можете да се консултирате с тях онлайн, както и на живо в офиса им, за да разберете основните критерии за европейско фи ... още..

ФОРЕКТ ЕООД
Форект.бг е компания, чиято дейност са предлагане на консултантски услуги, под формата на разработване на индивидуални инвестиционни планове за компании или бизнеси относно присъствие и развитие онлайн. ... още..Бенефит България Консулт ЕООД
Целта на Бенефит България Консулт ЕООД е да консултира собственици на фирми да взимат най-разумните и правилни решения за своя бизнес и никога да не губят. Ние правим това като подпомагаме и насърчаваме предприемачеството в България, оказваме помощ н ... още..

Capital Project - Бизнес консултации, управление на проекти
Capital Project извършва услуги за инвеститори в областта на бизнес консултирането, управлението на инвестиционните ви проекти на българския пазар. ... още..

Бритиш сертификейшън ЕООД
фирмата е представител на TQV CERTIFICATION -за България и сертифицира по всички стандарти от ИСО-системите.... ... още..

"Еко Ноушън" ООД
“Еко Ноушън” ООД е консултантска фирма в сферите на корпоративната социална отговорност (КСО) и устойчивото развитие. Дружеството е регистрирано през април 2011 година в град София. Предлагани услуги: - идентифициране на подходяща програма за кандида ... още..

Promico Ltd ООД
ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ, Property and facility management ... още..

Инсеа Консулт ЕООД
Инсеа Консулт предлага цялостни решения за подбор на на персонал.От традиционен подбор на персонал, ползване на бази данни,ефективен нетуъркинг, до хедхънтинг и и-рикрютмънт. Нашата цел е да предложим висококачествена и бърза услуга за подбор на перс ... още..