Фирми - Комуникационна апаратура

Гейм Он
Mobster.eu е интернет уебсайт, представляващ търговски център за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма ГЕЙМ ОН ЕООД. Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на мобилни телефони и аксесоари през интернет мрежата по и ... още..Юником сървисиз ЕООД
Юником сървисиз е специализирана в предлагането на продукти и услуги в областта на телекомуникациите. Фирмата е официален партньор за България на Jabra - слушалки, оптимизирани за работа във всяка точка и Clear one конференции - звук от най-високо ка ... още..

Телеком 1
PlanetPhone предлага евтини разговори с чужбина. От 2001г. е доставчик на VoIP телефонни услуги и предплатени карти за международни телефонни разговори. От 2005 г. е лицензиран доставчик на фиксирани гласови телефонни услуги и предлага домашен телефо ... още..

Криптотел ООД
Cryptotel предлага на българския пазар услуга, която ще защити мобилните разговори от подслушване и проследяване. Младият екип на компанията създаде иновативна комуникационна технология, която гарантира военна сигурност на комуникациите. Cryptotel ба ... още..Новелб ООД
Във фирмата работят висококвалифицирани специалисти в областта на специалните връзки, с неоспорими и доказани заслуги в създаването и производството на български радиостанции от различни видове и модели. Фирмата оборудван и високо квалифициран сервиз ... още..

АТВ Комуникейшън ЕООД
ATV Communication е една от малкото фирми които разполагат със собствена техника и необходимите лицензии за безжичен пренос на аудио и видео на територията на България. Фирмата осигурява комуникационна среда за радио, телевизионни и информационни при ... още..

Балканик Био Енерджи ЕООД
Продажба, доставка, изграждане и поддръжка на индивидуални и колективни сателитни системи за приемане на сателитна телевизия. Висококачествени компоненети на фирмите "TRIAX"-Дания, "Technisat"-Германия, "Fortecstar"-Канада. Предлагаме Ви индивидуален ... още..

Ай Пи Тел ООД
Ай Пи Тел предоставят възможност за драстично намаляване на разходите за телекомуникационни услуги и са съобразени с днешните динамични пазарни условия. Предлагат достъпна и лесна за използване услуга от всеки, който разполага с постоянен Интернет - ... още..

Телекомплект Тупсим ООД
Проектиране, доставка, изграждане, монтаж и подръжка на телекомуникационни съоражения. Фирмата гарантира качесво на предоставяните продукти и услуги и ефективно функциониране на Система за управление на качеството, съответстваща на БДС EN ISO 9001 : ... още..

ИнтерТелеком ООД
ИнтерТелеком е телекомуникационна компания от ново поколение, насочена към вас клиентите. Нашите услуги се базират на технология за цифрова фиксирана телефония посредством обществена далекосъобщителна мрежа, без необходимост от изграждане на инфраскт ... още..