Фирми - Кина

СИНЕПЛЕКС / CINEPLEX
В CCS, на площ от 3800 кв.м е разположено кино Cineplex. Киното разполага с 6 зали, оборудвани по последни THX-стандарти за звук, интериор и картина, които гарантират едно пълно и незабравимо изживяване. Целият интериор на Cineplex - от ергономичнит ... още..ЛЪКИ СИНЕМА
Киносалон с приятна обстановка. ... още..

СИНЕМА СИТИ (CINEMA CITY)
Елате в света на голямото кино ... още..

МУЛТИПЛЕКС
Киното разполага с бар, 8 зали, Dolby Digital, Интернет-кафе. ... още..АРЕНА ЗАПАД
Кината Арена - оборудвани със системи за прожектиране на дигитално кино. ... още..

ПЪРВИ ДУБЪЛ
ПЪРВИ ДУБЪЛ - Седмично електронно издание за кино, видео и dvd. ... още..

ДОМ НА КИНОТО
В firmi1.com фирма ДОМ НА КИНОТО, с адрес София, ул. Екзарх Йосиф 37 и телефон 02 980 78 38 е вписана с основна дейност Кина. ... още..

Хора и Кукли
Куклен театър.Организиране на детски тържества-дискотека и игри.Допълнителна информация ТЕАТЪРЪТ ВИ ПРЕДЛАГА: Куклен спектакъл по Ваш избор Забавни състезателни игри Празнични аксесоари Грим за всеки гост Украса на залата Дискотека Малки изненади за ... още..

kinofencom
Огромен архив с филми, трейлъри и артисти! Всичко това САМО ТУК! Програма, Филми, Кино. Създайте лист с Вашите любими ленти, коментирайте най новите кино премиери.Допълнителна информация Най-големият архив с филми, трейлъри и артисти! Всичко това САМ ... още..

Форуърд Пикчърс ООД
Студиото е специализирано в продукцията на филми, реклами и музикални видео клипове.Допълнителна информация Студиото е специализирано в продукцията на филми, реклами и музикални видео клипове. Младият екип има отговорно и професионално отношение към ... още..