Фирми - Кетъринг

Вива Кетъринг ООД
Вива Кетъринг е Вашата кетъринг фирма! Вива Кетъринг ще изпълни Вашите желания на подходящите за Вас цени. Вива Кетъринг ще Ви предложи качество, професионално отношение и голям избор. Ще планираме, организираме и осъществим желаното от Вас събитие. ... още..Експо Евентс и Кетъринг
Expo Events е една идея превърната в реалност. Идеята да създаваме събития, които са новаторски, интересни и полезни, събития, които да помните и които да искате да посетите отново. В Expo Events държим на лоялното партньорство и добрата организация, ... още..

Бар на Края на Вселената - Младост
Бар на края на Вселената-Младост предлага кетъринг услуга, както в самото заведение така и на предложено от нас или избрано от клиента място. Имаме богато меню, конкурентни цени и перфектно обслужване! Подходящо както за празнуване на рожден ден, име ... още..

Златни Рози
Най-голямата рентал компания за отдаване поднаем на съоражения за организиране на мероприятия от всякакъв род. Организиране на корпоративни и рекламни партита, коктейли, балове, концерти, приеми и др. ... още..VL Кетъринг
Ние можем да планираме вашето събитие от началото до края – независимо от неговия мащаб и времетраене. "VL catering" предлага консултации и организации от най-малкия празник до голямото фирмено парти, както и корпоративен кетеринг. Ние можем да ви пр ... още..

Пламен Петров П ООД
Дружеството стартира своята дейност през октомври 1994 година в областта на търговията с хранителни стоки и ресторантьорство. С дългогодишното изграждане на квалифициран екип, добро материално и техническо оборудване, собствени хотелски комплекси . С ... още..

ДЕТСКИ КОМПЛЕКС ПАЛАВНИЦИ
Лятната ваканция е време за отдих и почивка за всички деца. Когато тя е съчетана с добри предложения за развитието на детето, може да се превърне в истински необходимо място за децата на град Бургас. Под ръководството на екип от професионалисти палав ... още..

Парти Мениджмънт
Агенция ПАРТИ МЕНИДЖМЪНТ се занимава с организация на фирмени и детски партита, тийм билдинг, коктейли, сватби, украса и декорация, кетъринг и забавна програма. ... още..

Карнавал За Теб
ние от “Карнавал За Теб” ще превърнем мечтата ви в реалност, поне за малко... Ще ви помогнем да избягате от скуката и еднообразието в света на фантазията и забавленията! Ако имате повод за празнуване и искате да се позабавлявате по нестандартен начин ... още..

ДЕТСКО АРТ СТУДИО МУЛАН
ДЕТСКО АРТ СТУДИО МУЛАН организира детски партита и рождени дни. Почасово и целодневно гледане на деца. Разполага с кафе-кът за родители с разнообразие от безалкохолни и топли напитки. Осигурява и кетъринг за детски партита, и вкусни детски торти. Ор ... още..