Фирми - Керамика

Ви Ей Електроникс
внос, търговия и дистрибуция на керамика ( саксии, кашпи и др. ), почистващи средства, стоки за дома и перилни и почистващи препарати. ... още..Праксидика ЕООД
Ние създаваме фигури от бяла керамика, които ще бъдат идеален завършек на вашата градина, веранда, вила, къща или за вашето релаксиращо кътче ...., а защо не и идеален подарък за роднини, приятели и познати ..... Ако сте си харесали нещо от нашият ка ... още..

ТИМ ШЕЛ
Изработка на художествена декоративна керамика. ... още..

Надя Александрова
Керамичното ателие на Надя Александрова В него семейство художници изработват уникати фруктиери,свещници,вази ,хунички,пана, пепелници и други съдове от бяла глина. ... още..ЧЕФО АРТ
ЧЕФО АРТ Фирма "ЧЕФО АРТ" се занимава с изработка на художествен порцелан - керамика. Изработване на домакински порцеланови изделия, ръчен декор. Порцеланови рекламни сувенири с печат. Проектиране и изпълнение на модели пожелание на клиента. ... още..

Фаворит - Тодорови Дочо Тодоров
Производство и търговия на троянска сувенирна, градинска и битова керамика. ... още..

МИ-АРТ - Красимир Митов
Ателието е създадено през 1999г. В него се изработва художествена керамика по традиционния начин. Цялото производство е ръчно. Изделията се източват на грънчарско колело. Основния материал е червена глина. След източването изделията се дообработват и ... още..

Балкан Сервиз
Производство и търговия с техническа керамика. ... още..

Декор и стил
Изящната изработка на нашите декоративни колони, балюстри, статуи, кашпи, фигури на животни и пр. заедно с качеството и здравината на продуктите ни гарантира стил и естетическа наслада за цял живот. ... още..

Гия Трейд
Битова керамика, градинска керамика, сувенирна керамика, изделия за битови ресторанти. ... още..